Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Hvordan trådløs løsning skal jeg velge ?


Anbefalte innlegg

Hei, her er enda en post fra meg :)

 

Fattern har endelig innsett at ADSL er en god idè og har satt meg på oppgaven om og sette opp et trådløst nettverk i huset, men det er jo så dårlig info om de forskjellige switchene\hubene, mange nye ord og ytrykk som jeg ikke har hørt om når det gjelder tradisjonelt nettverk. Så jeg er veldig i tvil og lurte derfor på om noen av dere der ut kunne hjelpe meg litt...

Fattern skal bestille ADSL ngt og vi skal derfor ha en switch bak ngt routeren for og dele internett.... Men vi har 4 pc`er og en til kommer.. så jeg trenger en switch med minimum 5 porter, gjerne en med 4 trådløse "porter" og 1 eller flere tradisjonelle porter, men finner ikke en slik switch\hub noe sted... speeden er ikke så viktig, men prisen må være innenfor rimlighetens grenser.

 

Noen som har en slik switch og annbefalle?

Håper på svar..

mvh

Joakim

 

--> http://www.mpx.no/asp/info.asp?g0=177&g1=3...93&l=2&lantall= går denne ? er den sånn som jeg vil ha den?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

 

den går sikkert. Jeg har selv brukt en slik, men jeg var ikke fornøyd. Jeg liker fortsatt best Linksys og har kjørt trådløs nett her hjemm både med 11Mbit, 22Mbit og nå i et par måneder 54Mbit.

 

Kan anbefale WRT54G Linksys Wireless Brebåndsrouter 4-p 54Mb, veldig grei og koster ikke mer en den 22MBit routeren du har valgt.

 

Denne har 4 nettverksporter, en uplink (for en hub) port og støtter rikelig med trådløse enheter. I tillegg har du mange administrasjonsmuligheter (som du ikke må ta i bruk).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...