Gjest member-296438 Skrevet 29. mars 2015 Skrevet 29. mars 2015 Lofoten, slik jeg ser der - Sløyer Bildet er fjernet.
rolfmm Skrevet 29. mars 2015 Skrevet 29. mars 2015 Veldig fint situasjonsbilde. Her har du fått med de viktigste elementene for å beskrive en del av livet på kaia (Nå fikk jeg lyst på dampa skrei...... )
Roar Kneppen Skrevet 29. mars 2015 Skrevet 29. mars 2015 Den ser feit og god ut så da er det vel kanskje kokfesk dette da? Man kan da vel ikke henge noe sånt på gjellen? Muligheten for å rette opp ved å nappe litt i nedre høyre hjørnet og få rette linjer i bakgrunnen er jo til stede. Men det bør gjøres før beskjæring. Antagelig ville jeg latt høyre ramme skjære så vidt inne i det mørke elementet (hue) nede i hjørnet så linja ville gå ut på høyrekanten hvilket ville gi et renere inntrykk og kanskje også en bedre spenning. Roar
Gjest member-296438 Skrevet 29. mars 2015 Skrevet 29. mars 2015 Takker for kommentarer:-) En "skikkelig rugg" han sløyer her. Tenker han er rundt 15 kg. Skikkelig "kokfesk" og den havner nok ikke på gjellen. @Kneppen, så har jeg lastet opp en justert versjon etter noen av dine råd/tips. Synes den ble bedre, så takk kal du ha:-)
Albert Andersson Skrevet 29. mars 2015 Skrevet 29. mars 2015 Hei, Pentaxen. Ja, det var en ornt'li rusk, - den blir midag til mange, vil jeg tro ! Versjon 2 viser at Kneppens anbefaling "hadde noe for seg", - som vanlig M v h Albert.
MotoG Skrevet 29. mars 2015 Skrevet 29. mars 2015 En riktig sværing han skal sløye her. Flott formidling av fiskeyrkets mange gjøremål.
Fotoskrulla Skrevet 29. mars 2015 Skrevet 29. mars 2015 Godt situasjonsbilde! Ble bra dette, v2 best.
Gjest Slettet+0987123 Skrevet 29. mars 2015 Skrevet 29. mars 2015 Flott dokumentasjon av kortreist mat (fisk) Du vet å holde matlysten vår på topp. Mvh Alec
Ovidia2 Skrevet 30. mars 2015 Skrevet 30. mars 2015 TØFFT!! Elsker fargene her liker godt beskjæringen også! Hilsen Tove
Gjest member-296438 Skrevet 30. mars 2015 Skrevet 30. mars 2015 Takker for kommentarer:-) Fulgte Kneppens råd på v2, og som Albert sier, Kneppens råd er verdt og følge:-)
Anbefalte innlegg