Gå til innhold

Massemordere for ytringsfrihet


Anbefalte innlegg

Så sto den «franske» president Francois Hollande der, representant for det land som sammen med USA var arkitekt bak folkemord på 80 000 muslimer i Libya sommeren 2011, alt ødelagt og deretter ferdig servert til Al Qaida og IS. Vel regissert sto han der i et folkehav med 1,3 millioner sørgende.



Ved sin side sto de oppført på rekke og rad, massemorderens spesielt utplukkede, man merket seg straks to fra samme folkegruppe, knoll og tottene Benjamin og Petro:



– Benjamin Netanyahu



Nylig ferdig med sin siste Gaza-operasjon mot sin yndlingsmotstander der.



– Petro Poroshenko



Nylig ferdig med første fase (7 000 drepte) av massemordet i Novorossia, og kun tre måneder før den forventede hovedmassakre i april.



De har allerede hentet inn hjernedøde Erna Solberg i forberedelse til sitt neste trekk i Ukraina:



http://www.vg.no/nyheter/utenriks/ukraina-vil-bli-medlem-av-nato/a/23362393/



Derfor står bilderberger Erna Solberg der i første rekke, fra tidligere konsensus-medansvarlig for bombing av 80 000 snuskete muslim-arabere i Libya. Som opprinnelig underdog i politikken fordi hun lenge hadde sugd en vestafrikansk (lavstatus i Afrika) pikk. Men på et tidspunkt valgte hun å skippe denne for å komme opp og frem i norsk politikk. Etter et dårlig Høyrevalg ble hun fredet av Per Christian Foss, slik at han kunne ha en lett medgjørlig fyllmasse i front for å kunne fremme egen agenda i bakgrunnen, homofilt partnerskap.



Jødemaktens frontfigur for nåværende i Europa, Francois Hollande, er en av de i dag ytterst få jøder med avrundet nese som i karikaturtegningene for hundre år siden:



http://fm.cnbc.com/applications/cnbc.com/resources/img/editorial/2014/12/06/102246053-450115376.530×298.jpg?v=1417926567



Ikke langt unna sto også bilderberger Jens Stoltenberg. Den alltid glade mannen som lar seg avfotografere mens han snakker med vaskekonen i Brüssel, fikk i Libya norske piloter til å bombe på sine frivakter, for å kunne styrke sitt NATO-kandidatur. Norden hadde ikke rett på to sjefer i rekkefølge, men dette gjorde susen. Tidligere hadde ateisten blitt håndplukket og flydd halve planeten ned til Sør-Afrika, for som en kommende yppersteprest for Illuminatis militærmaskin, å få kaste jord på Illuminati-ikonet Nelson Mandelas kiste. Vanligvis gjør en troende prest dette. Men her ville det være mye TV til stede. Jødemakten kunne ved en slik anledning vise hierarkiet og hvem som er klar for opprykk. Sorteringssentral vanligvis er bilderbergermøtene.



Rett bak den hardkokte kjerne hadde forrige statsminister i Frankrike, jødiske Nicolas Sarkozy, trengt seg nesten helt frem til catwalken. På offisielle bilder har Jødemaktens medier retusjert ham i front:



http://www.dagbladet.no/2015/01/14/nyheter/utenriks/charlie_hebdo/frankrike/marsj/37170847/



Hva var det man skulle demonstrere mot eller for? Ytringsfrihet? Enhver i Frankrike eller Norge som ytrer seg mot svartmuslimsk masseinnvandring blir slettet. Etter å ha fylt opp Frankrike med flere millioner muslimer, undersåtter av en av verdenshistoriens mest aggressive og detaljregulerende religioner, tar noen av de mest spinnville av disse og henretter Jødemaktens franske sentral for satire mot muslimer. Frankrike henrettet 80 000 muslimer i Libya og ville ha gjort det samme i Syria, hvis ikke Vladimir Putin hadde fått stoppet dette. 80 000 døde muslimer er da et langt større antall enn fire døde jødiske kunder pluss ti andre, sum 14.



Francois Hollande skulle vært satt under tiltale, sammen med resten av sine håndplukkede, for forbrytelse mot menneskeheten.



Den franske opposisjonelle komiker mot det franske konsensusdiktaturet, Dieudonné, fikk i går 1,5 millioner likes på Facebook:



http://www.nrk.no/verden/komikar-vert-etterforska-for-terror-etter-_charlie-coulibaly_-tweet-1.12146050



I 1946 henrettet Jødemakten satirikeren Julius Streicher for sine ytringer, kun andre folkeslag skulle kunne karikeres, jøder ikke:



http://en.wikipedia.org/wiki/Julius_Streicher


Endret av Harald1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I dag har det aldri vært enklere å lure saueflokken, the sheeple, hele tiden uten i det minste å bry seg om at alle kan se hva som foregår. Forrige president i Frankrike kunne retusjerte seg helt inn til resten av bedragerne i første rekke i Paris:



http://www.dagbladet.no/2015/01/14/nyheter/utenriks/charlie_hebdo/frankrike/marsj/37170847/



Alle individer i folkegruppen er forpliktet til å bedra andre folkeslag etter deres sentrale bønn, Kol Nidre. Det er derfor Adolf Hitler i sin analyse i bind 1 av Mein Kampf konkluderte med at folkegruppen ikke var en genetisk, men en mental rase, en rase i ånden. Man kan hoppe av jødedommen og bli fri.



Sionister og nasjonalsosialister hevder svindelen om at jøder er en genetisk gruppe, vel vitende om at det også finnes etiopiske jøder, nettopp for at ingen skal få hoppe av. Juget ligger i tette lag.



Nasjonalsosialismen var den ideelle motstander for sionismen. Få inn i leire jødene som ikke ville bli sionister for å sitte der inntil deportering av dem til sandkassen Palestina. Og i mens kunne Adolf Hitler sørge for å tape krigen, feks henrettelse av eneren Erwin Rommel, og Jødemakten kunne bombe alle tyske byer uten et eneste jødisk offer.



Samme innen islam, hvis man hopper av til kristendommen blir en fredelig muslim ikke fredelig lenger. Enhver muslim som dreper en konvertitt vil få opprykk.



Kol Nidre:



1) Alle eder som vi sverger, forpliktelser, erklæringer og løfter som vi avlegger og som vi kan bli bundet av uansett hvilket navn vi kaller dem i det året som kommer avviser vi herved.



2) Måtte de bli fjernet, annullert, gjort ugyldige og være uten effekt. Edene skal ikke binde oss eller bestemme over oss.



3) Edene som vi sverger, forpliktelser, erklæringer og løfter skal ikke forplikte oss og de skal ikke betraktes som eder.



Youtube-videoen under viser først en taktfull, dedikert dirigent, deretter vises sangernes aktpågivenhet og ikke minst, den ledende solists respekt for det bedragerske innhold, en samstemt ærbødighet for en felles sak.



http://www.youtube.com/watch?v=dvWxoYULWrw



Kol Nidre innprentes alle innen folkegruppen fra barnsben av slik at enhver tidlig opplæres til å anse bedrageri av sine medmennesker utenfor egen folkegruppe som naturlig og riktig og i overensstemmelse med egen religion. Kun avtaler Kol Nidrefolket seg i mellom skal respekteres og overholdes. De innen gruppen som ikke vil følge dens påbud om bedrageri av sine medmennesker foraktes og spottes.



Folkegruppens religionsbegrep kommer til uttrykk i Talmud og Tanàkh, hvis deler er Torà (Loven og Mosebøkene), Nebiìm (profetene) og Ketubìm (skriftene). Torà er en avstamning av jus for streben etter makt og rikdom. Sentralt i verdensanskuelsen er opprettholdelse av skillet mellom jøde og ikke-jøde, hvor ikke-jøden er det utnyttbare objekt. Folkegruppen er ikke en ren rase sett ut fra et genetisk ståsted, men en samling rundt en lovsamling hvis sentrale del er bønnen Kol Nidre.


Endret av Harald1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...