Gå til innhold

Kyrkja i trollsk lys.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dagens bilde:

Her ser vi hvorfor fotografene er de eneste i turfølget som gleder når YR melder skiftende vær. Lyset her er helt fantastisk, det er som om himmelen har åpnet seg på bestilling for å ramme inn Kyrkja som et Soria Moria. Den disige bakgrunnen skaper en veldig fin dybde uten å stjele oppmerksomhet, og den litt flekkete blandingen av snø og bar bakke bryter opp det som ellers kunne blitt et ensformig farget landskap. Rett tid, rett sted, rett fotograf :-)

 

Forbedringsforslag: Komposisjonen er fin, men vi tror bildet hadde sett bedre ut i et smalere format, uten at man kutter i bunn eller topp, men heller utvider mot høyre. Da vil Kyrkja havne litt mer etter 3-dels regelen, og den store snøfonna i høyre kant får forhåpentligvis litt luft ved siden av seg slik at den ikke lager et element som går ut av bildet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg pleier som regel å syns at valgene av dagens bilde er ganske gode, men her mener jeg "helt objektivt sett" at det har forekommet en skivebom. Bortsett fra at det er et artig tilfelle av "skyene åpner seg og lyset sprer seg gjennom lufta", så er det lite/ingenting i dette bildet som er interessant, desverre.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...