Gå til innhold

Helt clueless, trenger hjelp!


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg skal kjøpe meg ny telefon. og budsjettet er egentlig ganske fleksibelt. Jeg har sett på LG G2 som ligger rundt 3000-3500kr (16 og 32gb, ikke sikker på hva jeg burde valgt?) Jeg hadde egentlig bestemt meg, men så begynte jeg å tvile, mest på grunn av den stygge prisen. Burde jeg gå for denne eller finnes det noe billigere alternativ som fortsatt er verd det?

 

Mine enkle kriterier er følgende:

-Bra kamera

-Grei lagringsplass

-Kompitabel med programmer som snapchat, instagram, etc. (min forrige mobil klarte ikke dette engang :hrm:)

 

Legg merke til at jeg har gått lenge uten mobil nå, og er mest ute etter basic kommunikasjon og apper (samt et greit kamera), så spørsmålet mitt er egentlig om jeg burde investere mye eller lite penger?

 

Edit: Er klar over at dette er noe jeg kunne funnet svar på i en annen tråd, men har lett i hele dag uten å få konkrete svar :s

Endret av Yamichi
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

iPhone 4 er helt umulig å bruke, nesten umulig å bruke med nyeste update. jeg ville prøvd det med Huawei Ascend P6 hiv du ikke er så skeptisk til Kinesiske merke (Ikke noen grunn til det, hele familien har Huawei/ZTE og aldri hatt problemer) Den går for 2000 kr ,- på Elkjøp med 8gb og støtte for minnekort.

PS: SGS4 er på tilbud idag hos Elkjøp for 3000 kr ,- http://www.elkjop.no/product/mobil-og-gps/mobiltelefon/SAMI9505BK/samsung-galaxy-s4-smarttelefon-sort

 

Mvh Winnetou

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...