Gå til innhold

Spilte Mega-Jackpot på 7red


Jompio

Anbefalte innlegg

Sitter en gang i ny og ne og spiller litt på disse slotsmaskinene på 7red, noen ganger med penger noen ganger uten. Fordelingen er gjerne 20% med og 80% uten.

 

Nå spilte jeg på den som het Mega-Jackpot som har ca. 1.8M £ i jackpot. Og pluselig ut av det blå, så stopper skjermen med 9x jackpot symboler i ca 1-2 sekunder før den spant videre.

 

Gikk selvfølgelig rett inn og spurte support om jeg hadde vunnet, og de kunne bekrefte dette. Hva tror dere? Hadde det samme skjedd med ekte penger?!

 

Hva burde jeg gjøre nå? Løpe ned på narvesen og ta noen lotto-kuponger?

 

 

WOW

 

 

 

- Jompio

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det finnes ikke noe lett tjente penger her i verden, det er bare 1 av mange millioner som lykkes, å vinne fra de automatene. De fleste ender med å ta opp lån, miste en månedens lønn, bilen, huset sitt. og kanskje også livet sitt. Du blir avhengig. Fuck that ta heller en vanlig jobb. og tjen deg opp rolig og sikkert.

Lenke til kommentar

Haha lion33, jeg lider ikke av noe spillavhengighet eller noe sånt. Og jeg har god kontroll på økonomien, jeg ville bare fortelle dere om hva som skjedde fordi jeg syntes det var litt spesielt og artig!

 

De fleste ender opp med å ta opp lån? Nei, det er ikke sannheten.

Lenke til kommentar

Tilbakebetalingsprosenten på alle casinospill, da spesielt slike automater er latterlig lav. Du er garantert å tape penger i lengden på slike spill. De fleste solskinnshistorier er også bare falske pr-stunt. Og nei, dette hadde ikke skjedd om du spilte med ekte penger. Automaten er programert til å la deg tape i lengden. Jeg rister litt på hodet av folk som er så lettlurte og spiller bort pengene sine på spill man er garantert å tape på. Vil du bli rik så er ikke dette veien å gå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...