Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

privatisteksamen på pc


Anbefalte innlegg

Hei!

 

 

Jeg har fått innvilget pc på privatisteksamen i norsk- og tysk skriftlig, men jeg har aldri hatt privatisteksamen på pc før, så jeg vet ikke helt hvilke regler som gjelder. Har fått INGEN informasjon av privatistkontoret. Ringte dem, men de var ikke behjelpelige og det står heller ingenting på nettet. De sa alt må ligge lokalt på pcen, som man skal bruke. Vil det si notater osv også? Assa jeg skjønner og vet såpass at man ikke skal ha tilgang til nett, så dokumenter osv må være ferdig lastet ned. Men hva med bøker osv? Kan jeg ikke bruke ordbøker som er i BOKFORM og ikke på pcen? Og hva med notater osv? Ble ordentlig forvirret av den crappy setningen: Alt må ligge lokalt på maskinen.

 

 

 

Jeg tenker jo seff at man må jo få lov til å bruke alt av hjelpemidler UTENOM maskinen, så lenge det ikke er kommunikasjon eller noe annet.

 

 

Og en annen ting, vil dere si at det er bedre med pc eller ikke? Jeg hadde engelsk eksamen for hånd og det gikk jo greit. Men siden jeg skal ha endel eksamener for hånd og jeg sliter veldig med hodepine, så fikk jeg innvilget pc. Men er det positivt? Læreren min pleier å si: når man skriver for hånd, så pleier man språket mer. For jeg vet selv av erfaring at jeg blir litt "blind" når jeg skriver på pcen, og det er ikke alle feil word tar. Noen ganger tar word noen feil som ikke er feil engang. Noen erfaringer? Kan man i såfall bytte mening og bare ta eksamen for hånd likevel?

 

 

Ja, det er eksamen på pc i andre fylker. Men i Oslo får man kun bruke pc ved særskilte behov.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Slik jeg har forstått det så er alt av hjelpemidler tillatt (utenom internett og kommunikasjon), som vil si at du kan ha med både egne tekstbøker og notatbøker, pluss alt av dokumenter på PCen.

 

Skal ikke si dette med 100% sikkerhet, men tror du ikke får ha i minnepennen mens eksamen foregår, da dette kan forveksles med disse mobilt bredbånd dingsene. Vi fikk i alle fall ikke lov til å bruke det på skolen min :) Så da må du eventuelt føre over dokumentene før prøven starter, eller skrive ut dokumentene og ha de på vanlige ark.

Lenke til kommentar

Ja, minnepenn skal man ha med. Forstått alt? Så jeg får ikke lov til å bruke notater jeg har i form av bøker? Eller ordbøker i bokform? :S

 

Sorry, leste litt feil. Jeg tipper du vil kunne ta med alt av bøker, men dette med at ting skal være ferdig nedlastet er fordi du ikke skal ha nett-tilgang på PC-en, så det gjelder vel digitale dokumenter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...