Gå til innhold

Celestial tournament-hjelp


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har ikke riktig kommet i gang med å levle battle-pets; det var gøy da det kom, og siden har jeg glemt det. Men nå holder jeg på igjen, og ser blant annet på denne guiden på wowhead.com : How to easily beat the celestial tournament.

 

Om jeg har forstått riktig, så skal jeg, da etter denne guiden, helst levle de 36 petsene som står i "Original pet list", for å være relativt sikker på å kunne vinne celestial tournament.

 

Det er sikkert flere her inne som har gjort dette for lenge siden; levlet dere så mange pets som dette for å kunne vinne? Har holdt på en liten evighet for å få opp 9, det tar jo veldig lang tid (minner jo LITT om grinding, noe denne expansionen i grunn har handlet om virker det som).

For å levle pets har jeg lagd et team med ett lvl 25 pet, og to på lavere lvl som jeg bare tar fram èn gang for å sanke xp. Har spilt i Dragonblight til petsene er lvl 21-22, og deretter dratt til Pandaria for å battle mot lvl 25 pets der. Jeg har Safarihatten som gir 10% i bonus, men er det andre måter som gir mer xp enn å battle wild pets? Har dere noen triks dere kan dele med en pet battle newbie? :)

 

 

EDIT: prøver nå å level ett og ett dyr, og fram til lvl 14 går det veldig fort i allefall.

Endret av Oskov
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg levellet pets ved å gjøre pandaren pet dailys, orket ikke å gjøre det ved å ta random pets rundt omkring.

Når det gjelder tournament så brukte jeg 9 pets på de celestials og så bare kjørte jeg counters på de random trainers som spawner før hver gang. Er det en magic pet, valgte jeg en dragonkin/pet med dragonkin abilitys etc

Mr. Bigglesworth soloer den jade celestial, pandaren water spirit + random stampede pet tar oksen, sunreaver mechanical pet, tranquil mech yeti og random flock fugl tar tigeren og så bruker jeg undead haunt pet, spectral porcupette og random magic nuker i bakhånd for crane celestial

Husker ikke hvor mange pets du egentlig trenger, noen ganger er man litt uheldig med RNG så det er greit med noen backups for de første random trainers.

Lenke til kommentar

Hmm, det hørtes unektelig litt enklere ut enn å lvle 36 pets i allefall...Mr. Bigglesworth har jeg ikke, ei heller Pandaren water spirit, men resten er greit. (kan jo prøve å få tak i Pandaren water spirit, det er vel loot fra pandaren pet dailies). Takk for svar! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...