Gå til innhold

Finnes det en app som holder styr på hverdagens utgifter? Mat, strøm osv. for 2 personer.


Heffer

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjekt hvis det finnes en app som lar deg holde oversikten, men hvis du vil gjøre det virkelig ryddig kan jeg anbefale flere felleskontoer.

 

Før vi giftet oss hadde vi flere kontoer for felles utgifter. En for strøm, en for huslån, en for bilutg. og en for mat med eget visakort som vi brukte til handling. Så satte vi opp et budsjett og opprettet fast trekk dagen etter lønning til de ulike kontoene slik at begge betalte inn likt.

 

Har man satt av for mye til en utgift en mnd har man en buffer til neste mnd. F.eks lurt å sette over like mye til strøm hele året så blir det forutsigbart (da betaler dere for mye om sommeren og har litt buffer til vinteren så dere slipper å øke da).

 

Handlet vi uten å ha med "matkortet" eller betalte andre utgifter overførte vi tilsvarende beløp fra en av felleskontoene som vi begge disponerte (dette fikser banken for dere om dere har samme bank)

 

Dette systemet gjorde at vi klarte å ha en ryddig økonomi og til og med klarte å bygge opp en sparebuffer når vi studerte pga at vi budsjetterte med og satte av til lån som om renten ville vært et par prosent høyere enn den egentlig var.

 

Og ja, jeg er gift med en økonom :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...