Gå til innhold

Rust: Administratorene på serveren misbruker stillingen sin (Gamer.no)


Anbefalte innlegg

Ville holdt meg langt unna denne servern da adminsene her faktisk misbruker toolsene de har til rådighet.

Dette har blitt oppdaget gjentatte ganger når de raider andre eller et ute etter å ta "cheaters"(personer som de selv ikke liker).

De har også blitt tatt i å TP'e seg inn på folk for å finne ut hvor de er / hvor de har alt det spennende i huset sitt.

 

Vil faktisk råde Gamer.no til å få de til å fjerne navnet da denne servern ikke representerer gamer.no på en ordentlig måte.

Metall bygningen deres kom ganske kjapt opp med tanke på at dere ble raidet 2 ganger ganske kjapt etter den restarten.

Regner med at posten min blir slettet innen kort tid men det blir artig å se.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som Behersk1987 vil jeg råde folk til å holde seg unna denne serven. Dette er en mail jeg sendte til redaktør i gamer.no tidligere:

 

 

 

Hei,
Jeg skriver for å meddele at administratorene av Gamer.no's Rust server misbruker admin-tools i spillet for å få et overtak over andre spillere.
Konkret brukte de "admin remove tool" til å fjerne deler av en bygning da de angrep et annet lag i spillet.
Adminene kaller seg "......" og "......", ........ bruker forum-navn "............" på gamer.no's forum.
I tillegg brukte de "admin remove tool" til å omplassere strukturer ved sin egen base, for så å gjøre sin egen base sikrere. Disse strukturene er vanligvis ikke mulig å fjerne.
Sist men ikke minst ble jeg bannet fra serveren da jeg, i general chat, sa "Takk for meg, admins som bruker admin tools når de raider er ikke hyggelig"
Med vennelig hilsen,
........
Lenke til kommentar

Ganske trist å se hvordan folk som blir bannet, eller for all del raidet, ikke takler dette veldig bra.

Dette er en av "Sjefs" folka, hvor 2 har blitt bannet dem 2 siste dagene for helt klare cheats, hvor den ene var VAC ban, så troverdigheten er jo ikke akkurat høyt oppe.

 

Uansett, som vi tidligere har sagt, vi abuser ingen admin commands. Blir en admin tatt i abuse, så mister han sine rettigheter. Vi raidet i går, hvor jeg hadde et uhell, hadde nettopp vært å fjerna abandoned buildings, og hadde glemt å skru av remove toolet, dette resulterte i at når jeg skøt etter en player, så forsvant en yttervegg og en foundation, når vi allerede var inne. Dette ga absolutt ingen fordel for å komme inn, vi brukte c4. Vi ville selvsagt fikset dette, hadde det ikke vært for at dem slutter på serverne. Vi hjelper alle players med å fikse ting som ikke kan fjernes også, så det er ikke noe abuse. Alle kan ha en mistake en gang i blandt, men cheating er et soleklart valg.

 

Jeg tror serveren blir bedre nå som "sjefs" folka er borte. Nye spillere har en større sjans, da dem alltid roama og drepte freshspawns, samt folk trenger ikke snakke om cheaters i chat hele tiden :)

 

Og "Behersk1987" vi har da ikke en metall bygning? Vi ble heller ikke raidet etter restarten... Og du mener at admins skal være passive og ikke TPe til suspektet cheaters? Dere er jo begge fra "sjefs" gjengen, så dere har jo bevist at det var riktig av oss å etterfølge dere for cheating :)

post-312218-0-38610800-1390550220_thumb.png

Endret av nitelite666
Lenke til kommentar

Jeg er faktisk ikke en del av sjefs gjengen så der tar du ganske feil.

 

Jeg snakker ikke om den siste whipen deres jeg snakker om den forrige. Da dere ble raidet av Palanco og senere bandidos gjengen.

Serveren har jeg sluttet å spille på fordi jeg vet at dere admin abuser.

 

Jeg referer også til gjentatte ganger da vi har fått med oss at basse har vært på lusking og det samme for din del.

 

Sier ikke at dere ikke skal finne cheaters men dere skal slutte og bruke TP'en som det passer dere til alt annet.

 

Ikke kom og si at dere ikke dreper fresh spawns selv for det gjør dere, det har jeg og andre smertelig erfart.

 

Og jeg husker også at dere anklaget Palanco for cheating fordi han hadde så mye som du mente ikke var mulig og fremskaffe så fort etter whipe, morsomt at dere hadde metall huset deres lenge før han i det hele tatt hadde halvparten av det stuffet han hadde.

Dere nevnte også at dere hadde brukt 30-40 c4 for å komme dere inn hos han mens når han hadde 15 så var det ekstremt mye!

Dere tenkte ikke på at han ikke var alene han heller?

 

Men det hjelper jo ikke å snakke med dere da dere bare kommer til å si at nei man er butthurt fordi man har blitta raida eller butthurt fordi dere har drept dem når det faktisk handler om at dere ikke har holdt på 100% legit på servern.

Endret av Behersk1987
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hehe, så at 10stk bruker 1-2 dager på et stort metallhus er utrolig? Det hadde ingenting med volumet tingene han hadde, det hadde med et utrolig stort antall reports fra players, videoer samt personlig erfaring. Vi trodde først palanco bodde der alene, da hadde alle dem kistene han hadde vært i overkant ekstremt til å være en person, men fikk etterhvert vite at han ikke var alene, noe som forklarte den biten. Palanco whina også altfor mye om abuse, som vi ikke har toleranse for.

 

Vi betaler faktis av egen lomme for denne serveren, og vi bruker egen fritid for å holde den cheaterfri, samt skape et godt miljø. Hvis du er en motstander av dette, så er du rett og slett ikke velkommen hos oss :)

 

Selvfølgelig dreper vi også freshspawns når anledningen trenger det, men vi løper ikke rundt å bevisst jakter på dem. Det er en stor forskjell her.

 

Og ang TP, når vi får en report, så følger vi den opp. At du/dere har blitt TPa til en del ganger, sier vel bare litt om hva folk tror dere gjør.

 

Men, mener du vi abuser, helt fint, du kan jo spille hvor du vil. Alle kan spille hvor dem ønsker.

Men vi abuser faktisk ikke, har ikke gjort det og kommer heller ikke til å gjøre det. Tror det er vikitigere å rette fokus mot folk som blir tatt for cheating, enn å anklage personene som prøver å gjøre noe med det.

 

Forresten, etter at Palanco ble bannet har vel antall reports sunket med 50% :)

Endret av nitelite666
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har du noen statestikk for dette? Uten det så må jeg bare beklage og si at argumentet ditt er invalid.

 

At Palanco bodde alene er en ting men dere antok jo ting, selv om jeg vet at basse veit at det bodde flere der.

 

Blir jo samme grunnlag å drepe freshspawn uansett hva du sier nite, dreper man en naken man så er sjansen 50% for at det er en dude med våpen som er ute og farmer og 50% for at det er en freshspawn.

Dette har du jo selv sagt at du gjør, fordi en person kan ha potensielle nyttige ting på seg.

Så hvordan skiller det seg ut i bunn og grunn? At du lar en gå i ny og ne? Merkelig hvordan jeg kan si at jeg vet Palanco og gjengen hans gjorde det samme, faktisk så tror jeg de drepte mindre folk som ikke var gearet enn dere ;)

Men jeg har ytringsfrihet i norge så jeg velger å bruke den da jeg føler at ting blir gjort galt, noe dere har gjort gjentatte ganger. Og at dere bortforklarer det gang på gang som cheat hunting.

Hva med da basse TP'a gjentatte ganger inn til huset til han Palanco for å modde på at man ikke får opp melding når man blir TP'a til.

 

Syntes bare det er trist at dere får lov til å representere gamer.no når dere driver med så mye tull som dere gjør.

 

Men godt å høre at servern ble mer hyggelig etter at Palanco og Sjefs gjengen sluttet da. Er jo ille å ha litt motgang i ett spill som handler om survival.

Er fult klart over at dere betaler ut av egen lomme og egen tid, men dette er faktisk ett valg dere har tatt selv og ingen som har tvunget dere til noe som helst så det å bruke det som argument blir bare dumt.

At folk som ikke eier skills eller bare blir butthurt sier at folk cheater er ikke akkuratt noe som man ikke har hørt før ? Aldri blitt kalt cheater i BF / COD fordi du butteide en liten 12 åring og hadde en epik killstreak?
Folk invisterer tid i rust og ofc blir folk irritert / lei seg når de blir raida / drept ut av det blå.

Lenke til kommentar

Vi har absolutt ingen regler mot å drepe freshspawns, og ja, som sagt, det gjør vi også. Jeg antydet heller aldri at palanco og dere gjorde det i overdreven grad, her var det sjefsgjengen som fikk mye whine. Basse TPet til palanco, og snakket med ham når vi drev å fjerna meldingen om TP, da dette ikke er lurt å ha når man prøver å specce potesielle cheaters. Jeg ser ikke hvordan at man blir TPa til av en admin er et problem, spesielt ikke når man står inni huset sitt, sier jo absolutt nada om hvor huset er eller hvordan det er bygget.

 

At serveren har blitt hyggeligere etter at palanco og sjefs er borte har heller ingenting med motgang å gjøre, vi har mange spillere og gjenger som faktisk er gode, men som ikke blir utpekt som cheatere av den grunn.

 

Det siste argumentet ditt er jo egentlig ganske morsomt, da det var det samme argumentet SjefsFrukten likte å ta, helt til han ble VAC banna. Om 1-2 personer anklager en aktiv spiller for cheat, så blir somregel ikke det sett på som et stort problem. Men når samme person mottar 10-20 anklagelser per dag, da er det somregel en grunn bak det.

 

Og ja, at folk blir irretert /lei seg når di blir raida/drept/banna stemmer veldig bra, det er jo du et prakteksempel på. Våre stabile spillere vet heldigvis at vi kjører en seriøs server med seriøse og voksne admins, og dem setter pris på arbeidet vi gjør :)

 

Du får ha lykke til videre, ditt forsøk på å trolle denne tråden er meningsløs.

Lenke til kommentar

Ganske trist å se hvordan folk som blir bannet, eller for all del raidet, ikke takler dette veldig bra.

Dette er en av "Sjefs" folka, hvor 2 har blitt bannet dem 2 siste dagene for helt klare cheats, hvor den ene var VAC ban, så troverdigheten er jo ikke akkurat høyt oppe.

 

Uansett, som vi tidligere har sagt, vi abuser ingen admin commands. Blir en admin tatt i abuse, så mister han sine rettigheter. Vi raidet i går, hvor jeg hadde et uhell, hadde nettopp vært å fjerna abandoned buildings, og hadde glemt å skru av remove toolet, dette resulterte i at når jeg skøt etter en player, så forsvant en yttervegg og en foundation, når vi allerede var inne. Dette ga absolutt ingen fordel for å komme inn, vi brukte c4. Vi ville selvsagt fikset dette, hadde det ikke vært for at dem slutter på serverne. Vi hjelper alle players med å fikse ting som ikke kan fjernes også, så det er ikke noe abuse. Alle kan ha en mistake en gang i blandt, men cheating er et soleklart valg.

 

Jeg tror serveren blir bedre nå som "sjefs" folka er borte. Nye spillere har en større sjans, da dem alltid roama og drepte freshspawns, samt folk trenger ikke snakke om cheaters i chat hele tiden :)

 

Og "Behersk1987" vi har da ikke en metall bygning? Vi ble heller ikke raidet etter restarten... Og du mener at admins skal være passive og ikke TPe til suspektet cheaters? Dere er jo begge fra "sjefs" gjengen, så dere har jo bevist at det var riktig av oss å etterfølge dere for cheating :)

Vil heller si det er trist at admins misbruker admin tools, lar være å unskylde når de gjør det, og banner de som kritiserer dem (uten advarsel, som reglene sier man skal få).

 

Hverken meg eller Behersk var på "Sjefs"-laget. Hvis vi hadde vært det, ville det uansett ikke vært relevant til det jeg og Behersk skriver. Det at noen unger på et lag jukser har ingenting å si på troverdigheten til de andre.

 

Og du underdriver det som skjedde, Nitelite, og du lyver. Du fjernet 2 foundations, 3 walls, 1 doorway og 2 pillars. Dette resulterte i at det ikke lenger var mulig å bygge noe der ting var fjernet, og basen ble dermed mye mer usikker.

 

Når du forsøker å dra statistikk ut av stumpen, hjelper det ikke din egen troverdighet.

 

Det at admins TP'er rundt i baser for å undersøke mulige juksere, ER et problem når admins aktivt raider andre spillere.

 

Du vet tydligvis ikke hva å "trolle" en tråd er.

 

Denne serveren er ikke verdig å ha gamer.no's navn. Dere bør omdøpe den "Nitelite misbruker admin tools og rage-banner folk han er uenig med"

 

Voks opp, Nitelite.

Endret av Glendronach1
Lenke til kommentar

Jeg sendte steam melding til Chad rett etter det skjedde, og sa hvis det var ønskelig, ville jeg fjerne og plassere alle deler på nytt. Fikk som svar at han ikke kom til å spille mer, så det var ikke å tenke på. Tror du virkelig jeg skøt med remove tool på intentional? Gir jo fullstendig mening å bruke C4 for å sprenge opp dører, så skyte etter en i fullburst med remove tool på! Logic! Og FYI så fikk sjefspusen tilbake alt som gikk i stykker etter uhellet.

 

At du og din venn lager en ny bruker på forumet for å syte, rett at du eller dine venner ble bannet for cheating, det er barnslig det. Forstår godt at du er sint for å ha bli tatt for ditt klare brudd på server-regler, men tough luck. Det var vel fortjent, og må ta på dine/deres egen kappe, finn dere en annen server å cheate på, dere er på ingen måte velkomne på gamer.no sin server.

 

I stedet for å komme med tomme anklagelser, kan du ikke komme med bevis på at vi abuser da? Hvis det er som du sier, at vi abuser hele tiden, må det vel finnes plenty av bevis?

I din lille verden ønsker du vel at admins alltid skal springe rundt nakne, og ikke spille spillet aktivt, bare sitte på sidelinjen som lakeier for dere spillere? Nå er det ikke sånt det funker, vi hoster serveren fordi vil liker spillet.

 

Men du får ha lykke til i din jakt på en server uten admins, eller med admins som bare står afk og adlyder alle spilleres kommandoer.

Det er synd at stemmen til en misfornøyd som menger seg med cheaters er høyere enn dem som faktisk er fornøyde, men så er jo cheaters kjent for raging :)

Endret av nitelite666
Lenke til kommentar

Jeg sendte steam melding til Chad rett etter det skjedde, og sa hvis det var ønskelig, ville jeg fjerne og plassere alle deler på nytt. Fikk som svar at han ikke kom til å spille mer, så det var ikke å tenke på. Tror du virkelig jeg skøt med remove tool på intentional? Gir jo fullstendig mening å bruke C4 for å sprenge opp dører, så skyte etter en i fullburst med remove tool på! Logic! Og FYI så fikk sjefspusen tilbake alt som gikk i stykker etter uhellet.

 

At du og din venn lager en ny bruker på forumet for å syte, rett at du eller dine venner ble bannet for cheating, det er barnslig det. Forstår godt at du er sint for å ha bli tatt for ditt klare brudd på server-regler, men tough luck. Det var vel fortjent, og må ta på dine/deres egen kappe, finn dere en annen server å cheate på, dere er på ingen måte velkomne på gamer.no sin server.

 

I stedet for å komme med tomme anklagelser, kan du ikke komme med bevis på at vi abuser da? Hvis det er som du sier, at vi abuser hele tiden, må det vel finnes plenty av bevis?

I din lille verden ønsker du vel at admins alltid skal springe rundt nakne, og ikke spille spillet aktivt, bare sitte på sidelinjen som lakeier for dere spillere? Nå er det ikke sånt det funker, vi hoster serveren fordi vil liker spillet.

 

Men du får ha lykke til i din jakt på en server uten admins, eller med admins som bare står afk og adlyder alle spilleres kommandoer.

Det er synd at stemmen til en misfornøyd som menger seg med cheaters er høyere enn dem som faktisk er fornøyde, men så er jo cheaters kjent for raging :)

Det er ikke mulig å plassere nye foundations inntil eksisterende foundations der remove tool er blitt brukt. Spør Basse. Om det skjer ved et uhell eller ikke er ikke relevant, men det at en admin ødelegger en base flere personer har brukt flere dager på å samle resurser til og å bygge, er relevant.

 

Ny bruker? Du burde kanskje ta en titt under navnet mitt på venstre side. Og jeg syter? Si meg hvor.

 

Gang på gang forsøker du å konstruere stråmannsargumenter; 1) Jeg var ikke venn av noen av de som ble bannet for juks. 2) Jeg har ikke jukset, og ble ikke bannet for juks (se min første post).

Stråmannsargumentene dine er ikke særlig gode. Slutt å skjære alle over en kam.
Kan du foreslå noen måte å skaffe bevis på at dere abuser admin rettigheter? Nei, dere bannet meg fra serveren i sinne, fordi jeg kritiserte dere, så det er ikke mulig.
På seriøse servere der admins spiller lar de være å raide de andre spillerenes baser, fordi de vet at det ikke er fair når de vet layout til basen etter TP'ing. Ellers tar de ofte del i resten av spillet. Jeg spiller på en slik server nå, sammen med flere av veteranene fra gamer.no's server (og nei, ingen av oss jukser på noen måte).
Mener du jeg rager? Mailen jeg sendte til redaktør, og postet i denne tråden er ment som en advarsel til andre spillere.
Lenke til kommentar

Som sagt så var det et ærlig uhell, og det beklager vi. Basse tilbudte seg til og med å rive hele basen, for å så bygge den opp igjen! Og Sandman, til og med SjefsPusen, som faktisk bodde i huset tok det hele på en fin måte, og forsto at alle kan gjøre feil. Du ble bannet da du nektet å høre på hva Basse sa, og fortsatte å mase om abuse. Jeg har lest gjennom loggen, og forstår ekstremt godt at du ble bannet.

 

Men helt greit, vi har alle rett på våre meningen, og det respekterer jeg. Beklager for min oppførsel, jeg blir bare lett revet med når vi blir anklagd for ting som på ingen måte har rot i virkeligheten.

 

Håper dere koser dere på denne nye serveren!

Lenke til kommentar

Jeg har spilt på serveren siden starten.

Etter den ble whipa sist og «Sjefs» folka flyttet inn så sank underholdning faktoren betraktelig. Uforklarlige hendelser forekom hele tiden, når dette ble sagt fikk det slengt dritt etter seg av «Sjefs» folka. Store deler av serveren viste noe ikke var rett med disse folka men uten bevis var det jo vanskelig og gjøre noe.

Når det endelig kom bevis så forsvarte det resterende medlemmene seg iherdig og påsto at det ikke viste noe. Men etter hvert ble flere bannet.

Jeg synes det er smått ironisk at elementet som har ødelagt så mye for så mange spillere skal klage. Enten de var med i klanene eller alliert med den, hva med og se dette fra vinkelen for det store flertallet som fikk ødelagt spilling etter spilling på grunn av hacks??

Det er mulig at ikke alle av «Sjefs» folka og deres allierte hacket, men etter hva jeg har sett de siste dagene er det blitt mer «guilty until proven innocent» og de kan dere takke de som allerede er bannet samt hva jeg selv har opplevet med enkelte personer som enda ikke er bannet.

Og prøve å rette mistanke over på Admin gruppa blir absurd når en vet hva som har foregått den siste tiden.

Jeg er svært fornøy med Administratorene på serveren og synes det er flott at det gjør hva de kan for og stoppe hackere som ødelegger for resten. Og det er jeg overbevist om at det store flertallet også er.

 

Hilsen

Crying Freeman

Endret av Andy Dufresne
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Som sagt så var det et ærlig uhell, og det beklager vi. Basse tilbudte seg til og med å rive hele basen, for å så bygge den opp igjen! Og Sandman, til og med SjefsPusen, som faktisk bodde i huset tok det hele på en fin måte, og forsto at alle kan gjøre feil. Du ble bannet da du nektet å høre på hva Basse sa, og fortsatte å mase om abuse. Jeg har lest gjennom loggen, og forstår ekstremt godt at du ble bannet.

 

Men helt greit, vi har alle rett på våre meningen, og det respekterer jeg. Beklager for min oppførsel, jeg blir bare lett revet med når vi blir anklagd for ting som på ingen måte har rot i virkeligheten.

 

Håper dere koser dere på denne nye serveren!

Det er jeg som er Sandman.

 

Jeg vet ikke hva Basse sa etter at jeg ble bannet, som jeg ble like etter at jeg takket for meg. Les igjennom loggen igjen.

 

Jeg har spilt på serveren siden starten.

Etter den ble whipa sist og «Sjefs» folka flyttet inn så sank underholdning faktoren betraktelig. Uforklarlige hendelser forekom hele tiden, når dette ble sagt fikk det slengt dritt etter seg av «Sjefs» folka. Store deler av serveren viste noe ikke var rett med disse folka men uten bevis var det jo vanskelig og gjøre noe.

Når det endelig kom bevis så forsvarte det resterende medlemmene seg iherdig og påsto at det ikke viste noe. Men etter hvert ble flere bannet.

Jeg synes det er smått ironisk at elementet som har ødelagt så mye for så mange spillere skal klage. Enten de var med i klanene eller alliert med den, hva med og se dette fra vinkelen for det store flertallet som fikk ødelagt spilling etter spilling på grunn av hacks??

Det er mulig at ikke alle av «Sjefs» folka og deres allierte hacket, men etter hva jeg har sett de siste dagene er det blitt mer «guilty until proven innocent» og de kan dere takke de som allerede er bannet samt hva jeg selv har opplevet med enkelte personer som enda ikke er bannet.

Og prøve å rette mistanke over på Admin gruppa blir absurd når en vet hva som har foregått den siste tiden.

Jeg er svært fornøy med Administratorene på serveren og synes det er flott at det gjør hva de kan for og stoppe hackere som ødelegger for resten. Og det er jeg overbevist om at det store flertallet også er.

 

Hilsen

Crying Freeman

Som sagt, man kan ikke skjære alle under en kam her. Hvis du allikevel gjør det, sleng deg selv under den du og, ettersom du researchet flere våpen fra meg samme dag alt dette rabalderet skjedde.

 

Med en server på rundt 100 aktive spillere vil selvfølgelig de fleste være allierte, trade, eller samerbeide på et tidspunkt.

 

Det jeg har skrevet har jeg ikke skrevet for å rette mistanke, men for å informere så saklig og konsist som mulig hva som har skjedd. Hvis Nitelite vil motstride noe av det jeg har sagt, må han bare gjøre det.

Lenke til kommentar

 

 

Ganske trist å se hvordan folk som blir bannet, eller for all del raidet, ikke takler dette veldig bra.

Dette er en av "Sjefs" folka, hvor 2 har blitt bannet dem 2 siste dagene for helt klare cheats, hvor den ene var VAC ban, så troverdigheten er jo ikke akkurat høyt oppe.

 

Uansett, som vi tidligere har sagt, vi abuser ingen admin commands. Blir en admin tatt i abuse, så mister han sine rettigheter. Vi raidet i går, hvor jeg hadde et uhell, hadde nettopp vært å fjerna abandoned buildings, og hadde glemt å skru av remove toolet, dette resulterte i at når jeg skøt etter en player, så forsvant en yttervegg og en foundation, når vi allerede var inne. Dette ga absolutt ingen fordel for å komme inn, vi brukte c4. Vi ville selvsagt fikset dette, hadde det ikke vært for at dem slutter på serverne. Vi hjelper alle players med å fikse ting som ikke kan fjernes også, så det er ikke noe abuse. Alle kan ha en mistake en gang i blandt, men cheating er et soleklart valg.

 

Jeg tror serveren blir bedre nå som "sjefs" folka er borte. Nye spillere har en større sjans, da dem alltid roama og drepte freshspawns, samt folk trenger ikke snakke om cheaters i chat hele tiden :)

 

Og "Behersk1987" vi har da ikke en metall bygning? Vi ble heller ikke raidet etter restarten... Og du mener at admins skal være passive og ikke TPe til suspektet cheaters? Dere er jo begge fra "sjefs" gjengen, så dere har jo bevist at det var riktig av oss å etterfølge dere for cheating :)

Vil heller si det er trist at admins misbruker admin tools, lar være å unskylde når de gjør det, og banner de som kritiserer dem (uten advarsel, som reglene sier man skal få).

 

Hverken meg eller Behersk var på "Sjefs"-laget. Hvis vi hadde vært det, ville det uansett ikke vært relevant til det jeg og Behersk skriver. Det at noen unger på et lag jukser har ingenting å si på troverdigheten til de andre.

 

Og du underdriver det som skjedde, Nitelite, og du lyver. Du fjernet 2 foundations, 3 walls, 1 doorway og 2 pillars. Dette resulterte i at det ikke lenger var mulig å bygge noe der ting var fjernet, og basen ble dermed mye mer usikker.

 

Når du forsøker å dra statistikk ut av stumpen, hjelper det ikke din egen troverdighet.

 

Det at admins TP'er rundt i baser for å undersøke mulige juksere, ER et problem når admins aktivt raider andre spillere.

 

Du vet tydligvis ikke hva å "trolle" en tråd er.

 

Denne serveren er ikke verdig å ha gamer.no's navn. Dere bør omdøpe den "Nitelite misbruker admin tools og rage-banner folk han er uenig med"

 

Voks opp, Nitelite.

Du kalte deg Sandman, og var assosiert med Sjefsgjengen, ikke at det er det som er problemet. Jeg forklarte opp til flere ganger hva det var som hadde skjedd og gav tilbake det som ble ødelagt, samt prøvde å finne en løsning. Vi har chatlog over hendelsen som viser at jeg gjentok meg flere ganger, men du fortsatte med anklagelser og tullsnakk. Chatloggen viser også til flere andre spilleres frustrasjon ved dine gjentatte anklagelser. Endret av Basse1
Lenke til kommentar

 

 

Ganske trist å se hvordan folk som blir bannet, eller for all del raidet, ikke takler dette veldig bra.

Dette er en av "Sjefs" folka, hvor 2 har blitt bannet dem 2 siste dagene for helt klare cheats, hvor den ene var VAC ban, så troverdigheten er jo ikke akkurat høyt oppe.

 

Uansett, som vi tidligere har sagt, vi abuser ingen admin commands. Blir en admin tatt i abuse, så mister han sine rettigheter. Vi raidet i går, hvor jeg hadde et uhell, hadde nettopp vært å fjerna abandoned buildings, og hadde glemt å skru av remove toolet, dette resulterte i at når jeg skøt etter en player, så forsvant en yttervegg og en foundation, når vi allerede var inne. Dette ga absolutt ingen fordel for å komme inn, vi brukte c4. Vi ville selvsagt fikset dette, hadde det ikke vært for at dem slutter på serverne. Vi hjelper alle players med å fikse ting som ikke kan fjernes også, så det er ikke noe abuse. Alle kan ha en mistake en gang i blandt, men cheating er et soleklart valg.

 

Jeg tror serveren blir bedre nå som "sjefs" folka er borte. Nye spillere har en større sjans, da dem alltid roama og drepte freshspawns, samt folk trenger ikke snakke om cheaters i chat hele tiden :)

 

Og "Behersk1987" vi har da ikke en metall bygning? Vi ble heller ikke raidet etter restarten... Og du mener at admins skal være passive og ikke TPe til suspektet cheaters? Dere er jo begge fra "sjefs" gjengen, så dere har jo bevist at det var riktig av oss å etterfølge dere for cheating :)

Vil heller si det er trist at admins misbruker admin tools, lar være å unskylde når de gjør det, og banner de som kritiserer dem (uten advarsel, som reglene sier man skal få).

 

Hverken meg eller Behersk var på "Sjefs"-laget. Hvis vi hadde vært det, ville det uansett ikke vært relevant til det jeg og Behersk skriver. Det at noen unger på et lag jukser har ingenting å si på troverdigheten til de andre.

 

Og du underdriver det som skjedde, Nitelite, og du lyver. Du fjernet 2 foundations, 3 walls, 1 doorway og 2 pillars. Dette resulterte i at det ikke lenger var mulig å bygge noe der ting var fjernet, og basen ble dermed mye mer usikker.

 

Når du forsøker å dra statistikk ut av stumpen, hjelper det ikke din egen troverdighet.

 

Det at admins TP'er rundt i baser for å undersøke mulige juksere, ER et problem når admins aktivt raider andre spillere.

 

Du vet tydligvis ikke hva å "trolle" en tråd er.

 

Denne serveren er ikke verdig å ha gamer.no's navn. Dere bør omdøpe den "Nitelite misbruker admin tools og rage-banner folk han er uenig med"

 

Voks opp, Nitelite.

Du kalte deg Sandman, og var assosiert med Sjefsgjengen, ikke at det er det som er problemet. Jeg forklarte opp til flere ganger hva det var som hadde skjedd og gav tilbake det som ble ødelagt, samt prøvde å finne en løsning. Vi har chatlog over hendelsen som viser at jeg gjentok meg flere ganger, men du fortsatte med anklagelser og tullsnakk. Chatloggen viser også til flere andre spilleres frustrasjon ved dine gjentatte anklagelser.

 

Du er velkommen til å poste denne chat-loggen med "anklagelser" og "tullsnakk".

Lenke til kommentar

@Sandman

Plasser meg hvor du vil, jeg er bare interessert i en ting og det er en hacker fri server. Godt mulig du aldri har hacket, men prøv og se dette fra resten av serveren sin side.

 

Om du informerer saklig så utelater du vertfall store deler av problemet.

 

Vist du mener adminstratorene hacker så er jo det opp til deg, jeg forteller bare hvordan jeg opplever det.

Lenke til kommentar

Jeg er på vei opp til min dødssyke onkel for hans siste fødselsdag, så det må NiteLite ta seg av. Denne diskusjonen er ikke akkuratt min hovedprioritet akkuratt nå og faller litt i skyggen av hakke viktigere ting.

 

Vi snakkes på søndag. Ha en fin helg godtfolk.

Endret av Basse1
Lenke til kommentar

@Sandman

Plasser meg hvor du vil, jeg er bare interessert i en ting og det er en hacker fri server. Godt mulig du aldri har hacket, men prøv og se dette fra resten av serveren sin side.

 

Om du informerer saklig så utelater du vertfall store deler av problemet.

 

Vist du mener adminstratorene hacker så er jo det opp til deg, jeg forteller bare hvordan jeg opplever det.

Jeg forstår selvfølgelig at folk irriterer seg over hackere, det gjør jeg og. Jeg byttet server mange ganger før jeg spillte et par uker på gamer.no, fordi det var en markant forskjell fra de serverene jeg prøvde først.

 

Men nå handler ikke denne tråden om hacking, men om admins som misbruker makten og verktøyene de har tilgang til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...