Gå til innhold

Trenger tips til ny TV


Anbefalte innlegg

Heihei. Jeg har tenkt på å kjøpe en ny tv en stund, men er litt usikker siden jeg er student og ikke har all verdens med penger.

Jeg har ikke fulgt så nøye med på tv fronten de siste årene, men har fått med meg at tver er relativt billige om dagen. Jeg trenger egentlig bare en tv som har bra bilde til konsoll spilling og film streaming fra PC. Funksjoner som smart tv og 3D er ikke interessant for min del.

Det er egentlig to ting jeg lurer på:
1) Kommer tv prisene til å synke drastisk over det neste halve året grunnet 4k?
2) Hva er den absolutt beste tven for mitt bruk til rundt 4-5000,-?

Håper det er noen med god peiling her som kan svare! Takker for alle svar.

 

EDIT: Sett litt på denne. Kan den være noe? http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/UE46F5305XXE/samsung-46-smart-led-tv-ue46f5305 Ser at det er en smart tv og har 3d, men virka kurrant.

Endret av FuJJi
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

TV'er om dagen, altså LED Smart TV'er med 1080p HD oppløsning er billige, ikke bare fordi det er Januar, men fordi det er på vei både 4k skjermer med og uten krumning. Det er altså den nye standarden som er på vei inn.

 

Det er allid vanskelig å avgjøre hva det beste av det beste er, som du kan få for en spesifikk og liten sum penger i forhold til alt som finnes på markedet som er mye, mye dyrere, med mindre du har erfaring med de forskjellige skjermene som er aktuelle. Men la oss si det slik. Du har maks 5000 kroner å bruke, og du vil derfor ikke få på langt nær det beste. Så det du vil få er en skjerm du kan oppleve et bilde på som er akseptabelt til den prisen. Jeg ville mye heller betalt 5000 kroner og vært fornøyd med en skjerm til akkurat den prisen, enn å betalt 20.000 kroner for en skjerm jeg ikke følte var verdt den prisen. Og det er kanskje den holdningen du burde gå inn med i ditt kjøpt av ny TV? Ellers finnes det jo også mye brukt, og plasma-TV'er er jo faktisk ikke så illle, men heller noe å foretrekke hva angår bildekvalitet, ofte. Forøvrig har jeg ikke noe konkret svar, men håper det hjelper noe,

Endret av 00005
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...