Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Privatist eksamen- nærmer seg heh


Anbefalte innlegg

Hei. Som sagt så skal jeg ta opp endel fag: Naturfag, matte p, sosiologi og r1.

 

Noen som har tatt eksamen i naturfag eller sosiologi som kunne forklart hvordan det foregår og om det er forsøk på naturfag.

 

Jeg føler det er lenge til muntlig eksamene og har ikke kommet all verdens, men unnagjort 1kap i sosiologi og tenker å starte med naturfag de nærmeste dagene. Har jeg dårlig med tid? Burde jeg heller bli ferdig fort og dermed fokusere på matte fagene?

 

Takk for svar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sosiologipensumet kommer man relativt raskt igjennom. Nå vet jeg ikke hvordan forhold du har til matematikk, men på generell basis vil jeg si at dette er fag du bør sette av en del tid til- i hvert fall R1. Ser at du kombinerer praktisk matematikk med realfagsmatematikk, noe som kan være litt utfordrende, da mye av basiskunnskapene i R-matten er å finne i T-matte. Det skal dog gå helt fint å ta begge disse, bare du jobber tilstrekkelig ;)

Lenke til kommentar

Sosiologipensumet kommer man relativt raskt igjennom. Nå vet jeg ikke hvordan forhold du har til matematikk, men på generell basis vil jeg si at dette er fag du bør sette av en del tid til- i hvert fall R1. Ser at du kombinerer praktisk matematikk med realfagsmatematikk, noe som kan være litt utfordrende, da mye av basiskunnskapene i R-matten er å finne i T-matte. Det skal dog gå helt fint å ta begge disse, bare du jobber tilstrekkelig

Jeg hadde sånn ekstra greie på skolen slik at jeg tok r1 på vg 1. Går nå på vg2 og fikk både 4 på t og matte r1 eksamen, så kan endel fra før av. Men jeg vet at det kreves endel å få en 5er på r1 og sleit endel med vektorer og vil gi masse tid til det. Mest nervøs til sosiologi og kanskje naturfag :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...