Gå til innhold

Har jeg krav på privat videregående skole?


Ytid

Anbefalte innlegg

lurer på om jeg har krav på privat videregående skole? har gått tre år med vgs, men sisteåret var så elendig at jeg er nødt til å ta opp veldige mange fag skal jeg klare å komme meg inn på høyskole.

jeg var å snakket med en rådgiver på en privat vgs i byen min, men de sa at jeg kun hadde krav på fag som jeg strøk i. stemmer det? det var visst en ny regel om at det ikke var mulig får folk å ta opp fag igjen. jeg har lest litt rundt om på nettet og det er så forskjellig om det, så derfor henvender jeg meg her i håp om det er noen som kan gi meg et fasitsvar på det. blir dyrt hvis jeg skal ta opp alle fagene på sonans.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Husk at alle fag på PRIVATSKOLE koster penger. Apsolutt kalle kan melde seg inn der. F.eks på sonans. Du får studielån etter hvor mange fag du har (det er et minstekrav) og noe av lånet kan omgjøres til stipend dersom du består. Du kan også velge å ikke ta studielån om du har mulighet til det.

Dersom du vil melde deg opp som privatist UTEN undervisning, meld deg opp på privatistweb.no.

Du har ingen krav på å gå offentlig videregående omigjen når du har brukt opp åra dine, men du kan alltids søke om å gå året på nytt. Du kan også ta faget som privatist, men spørre læreren din om du får følge undervisningen (dersom det er plass) selv om skolen ikke kan godkjenne faget. Selv tok jeg opp sosologi. Fulgte undervisninga på skolen, og tok privatisteksamen.

Har jeg forstått spørsmållet ditt rett nå? :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...