Gå til innhold

[Løst] PC-høyttalere til rundt tusenlappen


Anbefalte innlegg

Har da lyst til å gå til innkjøp av noen gode PC-høyttalere. Skal brukes for det meste til lett spilling og en del metal. (Dream Theater, Metallica, etc..)

 

Tenker da å bruke rundt tusen kroner på dette, har sett litt rundt på dustin og nettonnet og funnet noen jeg tror kan være bra, men vil gjerne ha feedback og noen andre forslag.

 

http://www.dustinhome.no/product/5010544273/logitech-z-623-2-1/

http://www.netonnet.no/art/data/lyd-og-kommunikasjon/hoyttaler/hoyttalere20/creativelabs-gigaworkst40seriesii/125717.5160/

http://www.netonnet.no/art/data/lyd-og-kommunikasjon/hoyttaler/hoyttalere20/creativelabs-gigaworkst20seriesii/125716.5160/

http://www.dustinhome.no/product/5010549429/corsair-gaming-audio-sp2500-2-1/

 

Tenker kanskje den øverste er god verdi for pengene, hadde vært fint med en sub siden jeg er glad i bass så et 2.1 oppsett tror jeg er det optimale for meg.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Gigaworks T40 settet gir iaf mye bedre lyd en det fra Logitech der. Men det overlegne her når det gjelder bass er jo Corsair settet. Den bassen knuser de andre du har nevnt. Lydmessig vil jeg ikke si det spiller bedre en Gigaworks settet,men sett fra bass og kraft perspektiv,så kommer du best ut med og handle deg Corsair settet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...