Gå til innhold

2. Bataljon 2014


httr3332

Anbefalte innlegg

Skal inn i 2. bataljon i august neste år og gleder meg veldig. Vil helst inn i KPC, men er det noen som vet om det er vanskelig å komme inn i det kompaniet du vil, og hva eventuelt de ulike kriteriene er for å komme inn i de ulike kompaniene i 2. bataljon?

 

Flere som skal inn i 2.bataljon 2014 ?? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tjenestegjør før tiden i KavEsk i 2. bn. Vi fikk første dagen en kort liten samtale med en offiser hvor vi skulle komme med ønsker om hvor vi ville. De fleste som hadde et spesifikt ønske ble plassert hvor de ville, mens de som ikke hadde noe spesielt ønske ble plassert ganske tilfeldig.

 

Nå vet ikke jeg noe om hvilke ønsker du har, men dersom du ikke ønsker å havne i f.eks. støttekompaniet kan det være lurt av deg å ikke fortelle om div. jobber du har hatt. Flere ble plassert i støttekompaniet med begrunnelsen at de har noe erfaring med administrasjon osvosv.

 

Dersom du ønsker å komme i KavEsk er det en fordel å ha gått en del med sekk og være generelt glad i naturen. Det er også viktig å ha en begrunnelse for ønsket ditt, da du muligens vil få spørsmål om hvorfor du ønsker akkurat det.

 

Ellers kan det vel også nevnes at KavEsk og KpC deler på kaserna Evje. Denne er helt nyoppusset og er derfor litt "penere" enn resten av kasernene.

 

Dersom du mot formodning ikke havner hvor du ønsker, var det i år opptak for å komme i skarpskyttertroppen i KavEsk, hvor hele bataljonen kunne søke :) Anbefaler KavEsk på det sterkeste :)

Lenke til kommentar

Jeg tjenestegjør også for tiden i 2.Bn og det var ikke veldig vanskelig å påvirke valget om hvilket kompani du skulle inn i på innrykksdagen under samtale med en av kompanisjefene. Var bare å fortelle litt om interesser, form og ytre eventuelle ønsker om hva du har som ønske. Jeg sa jeg ville inn i et av geværkompaniene og slik ble det :)

Endret av Unquale
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...