Gå til innhold

Nexus 5 dukket opp i Google Play - og forsvant igjen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En annen ting som det spekuleres i, og som bildene kan peke i samme retning, er at sms integreres i Hangouts og at den vanlige sms-appen forsvinner helt. På bildene vises Hangouts hvor det vanligvis er sms. Det har og i andre lekkede bilder manglet sms-appen i appdrawer.

 

På samme måte som i windows mobile altså. Men der får man heldigvis FB-meldingene i samme app også. Hallelujah brother! :)

Lenke til kommentar

På samme måte som i windows mobile altså. Men der får man heldigvis FB-meldingene i samme app også. Hallelujah brother! :)

Windows phone går jeg ut fra du mener.

 

Det ser ut til å skulle fungere på samme måte som iMessage, dvs. at du ikke trenger å spesifisere hvilken måte meldingen skal leveres på for hver gang, du bare skriver en melding og så leveres den over nett hvis mottakeren er tilgjengelig og ellers sendes en sms.

Lenke til kommentar

Det som faktisk betyr noe er vel heller, hvor fort kan jeg få tak i den her i Norge?

Telefonen min har begynt å streike i det siste. Tar det som et tegn om at nå er det på tide med ny telefon.

Det går rykter om at google skal lansere play store i Norge i løpet av året, og muligens samtidig med annonseringen av nexus 5. Isåfall bør den være her før jul.

 

Ellers er det litt usikkert. USA modellene vil etter all sannsynlighet ikke ha full LTE støtte i Norge, sågråimportering blir ikke lengre helt ideelt. Hvis man må vente på at den skal komme gjennom vanlige kanaler tror jeg nok fort man må vente en stund ut på nyåret.

 

Edit: Google har invitert til Play store relatert event den 24. oktober (ikke noen lansering av telefoner):

http://www.androidpolice.com/2013/10/18/google-begins-sending-out-invites-to-october-24-google-play-event/

Endret av EirikLF
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...