Gå til innhold

Lock-On demo'n.


Anbefalte innlegg

Heisann,

 

Ja, fant ut endel etterhvert. Problemet var dette med Easy-Mode, eller rettere sagt jeg hadde vent meg til Easy-Mode så jeg trodde det var noe galt da den ikke kom opp i Hard Mode. Den funker nå ihvertfall, selv om det er temmelig redusert i forhold til Easy-Mode.

 

Ang. A-10... Har vel egentlig bare sett fra diverse demoer dette med kamera. Men jeg har også lett forgjeves etter Maverick raketter.

 

Hentet ellers også ned Flanker 2.0 manualen. Den dekker Lo:Mac ganske bra.

 

He he. Ja den blir litt redusert i Hard mode. Men du verden så morsomt det blir med fullversjonen. Jeg lastet ned et mission der det var flere AAA guns og stridsvogner. Ble rent svett da! Synes A-10 har en sjarm i og med at det blir mere down og dirty fighting, må liksom nærme og gjøre jobben og ikke så mye elektronisk hokus pokus.

 

Finner du ikke missions på nettet med Mavericks? Du finner linker til flere custom missions over på forumet hos www.simhq.com og www.lo-mac.com. Evt. kan jeg maile deg et slikt misson, er bare noen få kb. Filen du laster ned må du putte i katalogen til ...lock-on demo/missions/quick start Den MÅ hete A-10Ademo.mis og erstatte filen som ligger der (ta evt. back up av den). Jeg stavet feil første gangen og skjønte ikke hvorfor sim'n låste seg når jeg skulle fly A-10. Brukte en par timer på det..en skrivefeil. Aargh. Men det var morsomt å prøve Mavericks selv om jeg var en av de som fikk rosa/lilla TV-bilde.

 

Jeppers, har Flanker 2.0 manulen her. Får lese litt i den i mens, må innrømme at jeg aldri spilte flanker 2.0 (2.5) noe særlig. Ble liksom Falcon4 gutt. He he. Men lomac demo'n lover veldig bra!

 

Peedee

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
pent spill, men er det ikke litt stusselig på bakken, eller er det bare i demo'n at er er så tynt mellom objekter?

 

Hmm. Tiden vil vise det. Men Matt "Wags" Wagner, lead developer på denne sim'n var med på en diskusjon angående om det lønte seg å putte 1GB med Ram i maskina og hvor mye bedre det ble med det enn "bare" 512 mb. Noen hadde sjekket RAM forbruket til demo'n og nektet å tro at 1 GB skulle være bedre for lomac fordi demon ikke spiste opp 512 en gang. Wagners argumentet var at i fullversjonen var det laaangt flere objekter osv...(og det var den han satt med til daglig) og da var det god bedring med ekstra mye minne for å unngå dårlig fps. Demon var begrenset. Så.. jo tror nok det blir mere livvat i fullversjonen, ja. Dette er en en demo som bare var 122 mb i nedlasting så det er jo begrensa hva de får putta inn og da!

 

Peedee

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...