Gå til innhold

[Løst] Installere program på ekstern hardisk (Problem)


Anbefalte innlegg

Hei alle dere vakre data genier der ute :) Jeg har støtt på ett lite problem! Jeg prøver å installere ett virtuell synthesizer på en ekstern hardisk, men får det ikke til. (Det er dette som er anbefalt). Det popper opp en melding om at det ikke er plass på eksterne hardisk, noe som i og for seg er feil. Programmet jeg skal installere er på ca 50 gig, og jeg har over 100 gig ledig.

 

Jeg regner med at problemet oppstår fordi enkelt filer under installasjonen er for store, og kjære samsung har satt en begrensning på hvor store enkeltfiler kan være. så spørsmålet mitt er da egentlig hvordan fjerner jeg denne begrensingen??

 

Den eksterne hardisken er en Samsung s1 Mini.

 

Håper på hjelp, hilsen en frustert musikk produsent.

 

(ps har ikke plass på labtopen til å installere der, fordi den har en liten ssd disk. Den stasjonære pcen som jeg egentlig bruker svikter, og det er derfor jeg har endt opp med labtopen).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det høres ut som den eksterne harddisken er formatert med FAT32 som filformat, den støtter enkeltfiler på maks 4GB. Formater den eksterne harddisken (høyre klikk- formater) og velg at den skal formateres i NTFS. Den har ikke slik begrensning.

 

Takk for hjelpen :D Det rare var at hardisken var formatert til NTFS, og når jeg skiftet til Fat32 så funket det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...