Gå til innhold

[H] Dreadguards, norsk guild på Ragnaros


Anbefalte innlegg

Heisann Tommyeen! Har vært litt dårlig på å sjekke her i det siste så beklager sent svar.

Vi holder på jevnt og trutt vi. Er en 0-4-5 kanskje online på dagen, på ettermiddag og kveldene er det vel en 10-15 online. Sånn med tanke på raiding har vi ikke noe behov for flere akkurat nå, men alle er velkomne til å bli med i guilden. Skjer litt av hvert nå og da man kan bli med på i tillegg til den fantastiske guild/skype chat'n nå og da ^_^

Siden jeg svarer en uke etter at du spurte, gjetter jeg riktig om du er Ohz? :p

*Oppdatert første posten også*

Endret av Sudreimr
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

Ja det vil jeg si. Siden jeg flyttet til serveren har faction balance forandret seg fra ca 50/50 til 60/40 horde/alliance, men jeg mistenker at det er enda litt flere horde i forhold til alliance, ihvertfall ute i verdenen. Kanskje det er flere alts og aktive spillere som samler gear på horde?

 

Største problemet er at pga økt aktivitet siden 5.4 er det fortsatt login queue onsdag, torsdag og søndag fra ca 18.30 til ?(køen øker fryktelig når tiden nærmer seg 19, regner med ca 20 min logger man på kl 19). Har vært login queue siden MoP launch ved store patches men de har gitt seg etter 1-2 uker. Er vel at man får så mye starting epics at flere raider som fortsatt gjør at det er queue.

 

Men skal du spille horde, liker masse aktivitet rundt om og klarer å logge inn slik at man står i queue mens man gjør seg ferdig med noe annet på de travleste spill-dagene er Ragnaros absolutt en fin server. Masse skandinaver, fullt AH, kun noe guildrecruitment som ikke er på engelsk i chat.

Lenke til kommentar

Da er det jo absolutt ikke noe problem.

 

Jeg tenker å starte opp igjen etter en lang pause på flere år. (har ikke spilt siden TBC, å da var jeg ikke aktiv)

Er ute etter en guild som har en åpen og aktiv chat hvor det skjer noe og man kan spørre om litt tips triks i lvling.

Senere faller man naturlig inn i raiding om det er behov for deg etter min erfaring.

 

Er det noen klasser som er etterspurt for tiden?

 

Hvordan er det å levle for tiden? Er alt under lvl 70 totalt dødt?

Endret av Fjellrapp
Lenke til kommentar

Guilden vår består av mange gamle og nye spillere med mye og lite erfaring så er det noen som lurer på noe er det alltid et svar eller hjelp å få.

 

Blizzard har slått sammen soner mer lite spillere, slik at når du quester i f.eks Desolace er du ikke alene, men kan møte på spillere fra andre servere slik at det er (kanskje) noe liv rundt. Drar du så til feralas og det er mange fra Ragnaros der, vil sonen kun ha Ragnaros-spillere i seg inntil det blir så få at andre servere igjen deler sonen.

 

Ellers gir dungeons en del xp og queuer man som tank kommer man inn med en gang så mange gjør nesten kun dungeons. Xp får man også fra pvp(brackets er nå 10-14, 15-19, 20-24 etc) og fra gathering professions så det er mer variert enn før.

 

Vi spiller for moro, så alt vi ønsker av de som vil raide (gitt vi har plass) er at de også har det gøy. Ikke moro å spille med noen som føler seg tvunget til å spille(en bestemt rolle/klasse) da de kanskje ikke syntes det er noe gøy eller kanskje de ikke vil raide mer så hos oss. det handler mest om å spille det en syntes er moro. Raiding er ganske fleksibelt så lenge man har 2 tanks, 2 healers og 6 dps, så vi bestemmer ikke hva folk spiller, om det kommer 2 pala tanks, 2 pala healers og 2 pala dps for å raide gjør det ingenting.

 

Så lenge vi har det gøy(i raidet, flex, normal eller heroic og på skype) så får vi tatt bosser og da kommer lootet som gjør det enda mer gøy :p

Endret av Sudreimr
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hallo

Mann 25 år her, kunne tenkt meg å begynt med WoW igjen. Men har ingen å spille med (guilden jeg var med i en årrekke har nok ikke kommet seg på bena igjen er jeg redd for.)

 

Tenkte derfor det var greit å finne et helnorskt, sosialt guild slik som dette.

 

Jeg vil nok ikke være med på noe særlig raids pga skiftarbeid som jeg driver med, men håper og tror det går greit? :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...