Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Når gå på date igjen etter et brudd....


Anbefalte innlegg

Jeg ønsker å finne meg en livsledsager og dele resten av livet med. I søken etter dette har jeg gått på smell etter smell. Nå hadde jeg nettopp hatt et forhold i 8 måneder som igjen gikk i vasken.... Han slo opp med meg for fire dager siden. Jeg tenker på å komme meg ut igjen, og ikke la det knekke meg, altså å gå på date igjen med en jeg har skrevet med litt på nettet.... men er usikker.... Jeg er veldig sårbar nå...... og sliter med det som skjedde..... Kan det være lurt å vente litt til før jeg går på en blind date? Hva mener dere?...... Det er vel normalt å være sårbar nå etter et brudd, kanskje jeg bør finne meg selv først.....Og heller si det som det er til han som vil date meg, at det er litt tidlig for meg......

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg er i midten av tredvetallet. Har to barn å leve for, så har jo alt jeg trenger i livet mitt sånn sett. Så jeg bør nok roe litt ned ja. 4 dager er kort etter et brudd.... og ja ... føler jeg trenger mer tid enn det. Jeg vil bare ikke at det skal låse seg..... men samtidig så føler jeg at jeg trenger tid... Gruer meg til å gå på dater igjen, men er nok for tidlig nå for meg uansett. Litt sårbar akkurat nå :). Men det går nok bra etterhvert :)

Lenke til kommentar

Jeg vet ikke hvordan dating fungerer når man har tidligere barn med i bildet. Det kompliserer nok antakeligvis ting ytterligere. Tenk dog litt på hvem du dater? Som vi har sett gang på gang her på forumet er det massevis av karer som mangler dame. Har du vurdert nettdating? Det er jo selgers marked der ute for kvinner. Hvis du ikke da går for en ferdig polert herremann, men en som ligger litt mer mot midt på treet kan du jo kapre deg en skikkelig, skikkelig godbit. En snill og ålreit mann som kanskje er noe uerfaren, men med et hjerte av gull. Tenk litt på det:) Jeg vet hva jeg ville gjort, men så er jeg jo en rasjonell mann. Kvinner og dating vet vi godt at tidvis er den villeste irrasjonelle festen på planeten.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...