Gå til innhold

Gå fra shared hosting til VPS


Anbefalte innlegg

Du er klar over at overzold.com har som forretningside akkurat det å overselge ressursene på serverne sine. Så de legger jo ikke skjul på at du her kan risikere ustabile servere.

Er du ute etter en stabil VPS er overzold produktet absolutt ikke veien å gå. Da er det bedre å velge en IperWeb server.

 

Men dette visste du vel allerede?

Ja, dette viste jeg allerede..

Men alle reviewene jeg har sett har bare vært positive.. Folk har ikke problemer med trege servere eller lignende...

 

men hvorfor ikke gjøre det noenlunde ordentlig når du først skal gjøre det? urpad.net it is then.. ;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Ett par småtips:

- Når du bruker løsninger som gjør mye for deg, så har du ikke kontroll på hva som faktisk skjer på serveren, og du har heller ikke en dyp innsikt i hvordan ting henger sammen. Dette er ikke så viktig når du setter ting opp, men den dagen noe kræsjer, så suger det å ikke kjenne til hele arkitekturen.

- Backup, backup og backup. Husk å sett opp backuprutiner, og test at disse virker. Ikke bare set at du får backup av de filene du trenger. Prøv å hent frem backupen igjen, og test at det og virker. Igjen, det suger når ting er nede, og nede blir det lenge, om du ikke har gode rutiner. Det er en grunn for at folk kjøper managed-løsninger, der andre tar seg av driften. :)

 

Akuratt i dag er ett fint eksempel å se på myhken sine løsninger. Han sliter nå med en intern serverfeil på tjeneren som leverer bildene til han egne sider. Dette gjør ivertfall til at jeg ikke kommer til å kjøpe tjenester derifra :) Husk at det er _superviktig_ å holde ett bra renome. Er nettsidene dine nede en dag, eller kanskje to, så mister du kunder. Det mister litt effekt når du leser siden som garanterer deg 100% oppetid, når halvparten av bildene mangler, på grunn av konfigurasjonsfeil på serveren :)

 

 

 

hostingfail1.png

 

hostingfail2.png

 

hostingfail3.png

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Gulltråd! Er i ferd med å sette opp en liten nettbutikk og har leid den billigste CloudVPS'n for testing hos ProISP med følgende specs:

 

Garantert CPU 0.5GHz
Garantert RAM 700MB
Diskplass SATA 10GB
Trafikk 320GB
Etablering NOK 0.00
Pris:
Subtotal NOK 125.00 pr måned, ingen bindingstid.
Ser at man får mye mer specs for penga ute i europa, noen som kan nevne flere fordeler og bakdeler ved løsningen jeg har valgt kontra 40,- kroners løsning i Østerrike? Jeg starter på bar bakke men har som ambisjon å lære meg å sette opp unmanaged.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...