Gå til innhold

Utenlandstjeneste, moral og etikk


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Man velger ikke å bli operatør i spesialstyrkene... det er ikke en studielinje på et universitet. Og med tanke på bakgrunnen din (førstegangstjeneste i Sjø), burde du være noe mer ydmyk. Jeg har flere bekjente som har vært på opptak hos både FSK og MJK... noen kom inn, andre ikke. Og for å si det sånn, de som ikke kom inn, hadde en tyngre militær bakgrunn enn deg, var i bedre form og helt klart bedre motivert.

Hvordan har du fått det for deg at jeg er av den oppfatning at et opptak ikke er en seleksjonsprosess? Jeg tar til meg at du sier at jeg burde vise mer ydmykhet, men du har da vitterlig ingen anelse om hva min bakgrunn er utover det jeg har delt tidligere. Mye har skjedd siden den gang. Som sagt er dette noe jeg vurderer, med andre ord har jeg ikke gått inn for det (enda?) fordi jeg for øyeblikket er opptatt med noe annet, men undersøker hvilke andre muligheter jeg har. Hvis man på død og liv har lyst til å bli marinejeger eller lignende, fordi bang swooosh skyting og eksplosjoner og sånn, så er man kanskje ikke så egnet som man selv tror.

 

Du burde nok tenke gjennom måten du opptrer på forumet, så finner heller ikke moderator en grunn til å slette innleggene dine.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Å være marine/spes jeger er å kunne hate bedre enn noen annen. Er i bunn det det går på. Vi som var i infanteriet hadde vanvittig repekt for MJK/Spes først og fremst på grunn av det. Alt det andre fancy greiene de holder på med er pynt på kaka. Dette er folk som har tatt kunsten å utholde lidelse til ett helt annet nivå. det være seg 50km marsjer med fullastet reconpack (og så bli bedt om å gå tilbake hele veien når du kommer frem) uten å foretrekke en mine eller bokstavlig tortur under helvetesuka.

 

Enten har du det eller så har du det ikke. Og de aller fleste har det ikke. Mange som tror de har det som har fått seg en saftig overaskelse.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...