Gå til innhold

[Løst] søke på stilling? Nettverkstekniker.


Gjest Slettet-YvxSGO

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-YvxSGO

Hei, vurderer å sende søknad på en jobb som nettverkstekniker men vil høre med hva dere tror om stillingen. arbeidsoppgaver,nødvendig erfaring osv. blir ferdig veldig smart ( videregående innen IT )

 

dette er beskrivelse av stilling

vi søker en Tekniker med erfaring innen nettverk infrastruktur og Cisco-utstyr. Det er ønskelig at søkeren har interesse og kunnskap innen nettverk, og har eller kan ta CCNA i løpet av 2013. Vi oppfordrer også nyutdannede som blir ferdig våren 2013 om å søke.

Arbeidsoppgavene kan være:

1.linje support

Prosjektarbeid

Rutinearbeid drift

 

Kvalifikasjoner og egenskaper

 

IT-faglig utdannelse med spesialisering innen nettverk og kommunikasjon er ønskelig.

Ciscokompetanse, har CCNA eller kan ta CCNA i løpet av året 2013

Løsningsorientert, profesjonell og serviceminded

God teknisk forståelse og interesse

Selvgående og selvstendig med stor ansvarsfølelse

Fleksibel

God til å samarbeide

 

så, hva tror dere at typiske arbeidsoppgaver er? Hva slags kunnskap må/bør jeg vite for å søke på en slik stilling? evt lønn for en slik stilling? de skriver også at de anbefaler nyutdannede å søke men usikker på om de mener høyskole eller vgs.

 

hva tror dere? har greie kunnskaper og gode kunnskaper innen data/IT men ikke helt på CCNA nivå enda. men interessen sitter ihvertfall :)

 

sitter på nettbrettet så beklager eventuelt rotete tekst og skrivefeil :)

 

-whitehat

Endret av Slettet-YvxSGO
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-YvxSGO

Om jeg Evt får jobben er ikke hva jeg lurte på men denne stillingens oppgaver osv.

 

Hadde du lest ovenfor så skriver jeg at jeg er ferdig med utdanning og arbeidssøkere anbefaler nyutdannede våren 2013 til å søke..

Lenke til kommentar

Om jeg Evt får jobben er ikke hva jeg lurte på men denne stillingens oppgaver osv.

 

Hadde du lest ovenfor så skriver jeg at jeg er ferdig med utdanning og arbeidssøkere anbefaler nyutdannede våren 2013 til å søke..

Det står jo svart på hvitt. Arbeidsoppgavene kan være:

- 1.linje support

- Prosjektarbeid

- Rutinearbeid drift

 

1. linje support går ut på å hjelpe folk med stort sett hverdagslige dataproblemer, som du løser der og da. Enten via telefon eller f.eks. "on site" (fysisk tilstedeværelse). Problemene er som regel brukerens inkompetanse når det kommer til arbeidsmaskinens programvare og maskinvare. Så her må du kunne alt ganske ut og inn, samt være hyggelig og grei.

 

Prosjektarbeid. Det er mulig du og eventuelt noen andre får ansvaret for egne prosjekter (det kan være alt fra innkjøp av nytt utstyr til nyinstallasjon og konfigurering av servere), hvor disse må dokumenteres tilstrekkelig. Da kan det gå i alt fra å lage brukerveiledninger til eventuelt enkle risikoanalyser (i verste tilfelle).

 

Rutinearbeid drift. Alt det "vanlige" man ofte må gjøre en vanlig dag når man er ansvarlig for et datasystem. Skifting av toner, reinstallasjon på klientmaskiner, innloggingsproblemer (nullstille passord på en AD-bruker), ja det meste igrunn. Det kan også bli oppgaver man finner igjen under 1. line support, hvor man må hjelpe en bruker.

 

Forøvrig er det mange som er nyutdannede våren 2013 (inkludert meg), det spørs helt om man tilfredstiller arbeidskravene eller ikke.

 

Spørsmålet blir egentlig: Kan du vise til erfaring innenfor drift av datasystemer?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-YvxSGO

Takker for god forklaring ang. Arbeidsoppgaver :D

 

Har ikke en dyp utdannelse men får fagbrev son dataelektroniker til mars. Fagprøven går ut på å sette opp en server med brannmur/router og switch som jeg tror at skal gå ganske bra :) fikk 4'er på eksamen angående planlegging av nytt system til bedrift.

 

Jobber på et dataverksted+elektronikk butikk så er flink på kundebehandling og tatt en del oppdrag alene ute hos mange kunder med forskjellige problemstillinger osv.

 

Men akkurat fordypning i nettverk har jeg ikke. Men står i søknaden at ccna Evt kan bli tatt iløpet av året så kanskje det er positivt og at de er forberedt på å Evt ta inn teknikker som ikke kan alt men som kan formes litt :) for den andre stillingen som senior nettverkstekniker krevde CCNA og erfaring.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...