Gå til innhold

Philips eller samsung?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Velger du tv med smart-tv i utgangspunkt så burde du går for Samsung over Philips. Grunnen er fordi Samsung har en mye bedre utviklet menysystem med mere utvalg av applikasjoner. Samsung har også normalt sett en kjappere prosessor i TVene sine slik at opplevelsen blir bedre, og ikke like seig som den eventuelt ville blitt på Philips sin modell.

 

Selv om Samsung har kjappere hardware, er det ikke bra nok på 6-serien etter min mening. Jeg anbefaler en tv som kommer med en prosessor som har 2 kjerner. Det får du blant annet på de øverste modellene til LG og Samsung. LG er også de som jeg mener har kommet lengst med smart-tv teknologien. Det er fordi de har en veldig vakker meny som er enkel, genial og praktisk. De har b.a funksjoner som Magic Remote som støtter de fleste TVene og det gjør bruken himmelsk.

 

MEN TV er smakssak! Ta en tur innom en elektro butikk du, å se etter smart-tv, bildekvalitet, lyd og følelsen av TVen. Du får da sett forskjell mellom flere forskjellige merker og modeller og valget ditt blir garantert enklere :)

 

EDIT:

 

Modeller jeg anbefaler:

 

Smart-TV : http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elkjop-Site/no_NO/-/NOK/CC_ViewPagelet-Start?PageletUUID=.BysGQVpY2MAAAE2SxVR8jo0

 

Bildekvalitet: http://www.elkjop.no/search?WFSimpleSearch_NameOrID=PFL8007T

 

TV med brukbar lyd: http://www.elkjop.no/search?WFSimpleSearch_NameOrID=Grundig+47%22+3D+LED+Smart-TV+47+VLE+9279+BP

 

Produktet mitt: http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/UE46ES8005TAB/samsung-46-es8005-7-galaxy-tab-ii-nettbrett

Endret av Asplii
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...