Gå til innhold

En liten tråd om min opplevelse med å ta en Prince Albert


Anbefalte innlegg

Jeg hadde lenge tenkt på å ta en Prince Albert, men det har alltid vært noe som kom opp, om det så var pga.jeg var redd eller om det var økonomien som sa nei så var det alltid et eller annet.

Til slutt bestemte jeg meg for at nok var nok, jeg skulle ta en Prince Albert, og etter litt tid klarte jeg å manne meg opp til å ringe Pinpoint for å bestille time.

 

På telefonen var Christiane hyggelig og lett å ha med å gjøre, jeg er i grunn veldig lite glad i å prate med fremmede på telefon, men dette gikk kjempefint :)

Vi avtalte en time et par dager senere og jeg tenkte ikke så mye over saken før dagen før.

 

Dagen før ble jeg ferdig med eksamen ganske tidlig og satte meg ned for å lese litt ekstra om å ta en Prince Albert.

De fleste som delte sine erfaringer sa at det ikke var noe spesielt vondt, bare et lite stikk og så var det over, men selvfølgelig var jeg småskeptisk til andres uttalelser, særlig etter å ha sett video av noen som tok den.

 

Dagen kom og jeg dro ned for å møte personalet, jeg var ikke helt sikker på hvor det var, så jeg dro litt tidlig. Det var ikke vanskelig å finne frem i det hele tatt, så det endte opp med at jeg kom dit ~8-9 minutter før de åpnet, men jeg fikk komme inn og sette meg ned.

Etter et par minutter ble jeg bedt om å fylle ut et skjema og vise legitimasjon (Pinpoint har legitimasjonsplikt).

 

Etter det ventet jeg et par minutter mens Sala gjorde rommet klart.

Da jeg kom inn i piercingrommet fortalte han om hva som kom til å skje, hva som var vanlig og litt om etterbehandling.

Mens han målte opp og gjorde alt klart fløt praten fint, vi pratet om hvor lenge han hadde jobbet som piercer og om hvorfor han bestemte seg for å komme til Norge.

 

Så kom turen til selve piercingen, Sala fortalte at han vanligvis gjør dette frihånd, det vil si at han stikker nålen inn i urinrøret og ut derfra, men at han av og til brukte et mottakerrør hvis kunden virket veldig nervøs.

Ved bruk av mottakerrør stikker man mottakerrøret ned i urinrøret og stikker nålen inn utenfra og inn i mottakerrøret, i mitt tilfelle brukte han bare nålen.

 

Jeg valgte å ta en 3.2mm piercing og nålen var da på 3.5mm, og det merket jeg da den gikk ned urinrøret, det var ikke vondt, men det var heller ikke behagelig. Jeg har lest at det er mange som syntes at dette er

den verste delen av selve piercingen (ved bruk av mottakerrør så er mottakerrøret større enn nåla, og dermed også litt mindre beghagelig), og jeg kan til dels forstå hvorfor.

Sala ba meg puste dypt inn for så å puste ut, i det jeg puster ut stikker han nålen igjennom, og jeg skal ikke lyve, det var vondt, men jeg er ikke helt sikker på om det var vondere enn jeg hadde forventet.

Det som dog overrasket meg var at det ikke gjorde noe særlig vondt etter selve stikket, 10-20 sekunder senere var det nesten som om det ikke hadde skjedd, noe som var helt forskjellig fra da jeg piercet brystvortene mine.

 

Litt shaky, men fornøyd pratet jeg litt med Sala, som også var hyggelig nok til å hente litt vann til meg, som var veldig greit, for jeg var veldig tørr i munnen etter piercingen (nervøs much?).

Jeg fikk på litt gassbind rundt penis med beskjed om at det er veldig greit siden jeg kom til å blø når jeg reiste meg opp, men at jeg kunne ta den av når jeg kom hjem.

 

Når vi så var ferdige betalte jeg samtidig som jeg fikk beskjed om at jeg gjerne kunne komme innom litt etter jul for en liten check-up, sjekke at alt har gått som det skal og at ringen ikke var for liten, siden dette er vanskelig å bedømme på en slapp penis.

 

Vel hjemme tok jeg av gassbindet, nysgjerrig på hvordan piercingen så ut, det hadde blødd igjennom og blødde fremdeles ganske greit.

Jeg lot det være og sjekket et par timer senere, det blødde fremdeles da, men det sluttet i løpet av kvelden (tok piercingen rundt 12:00).

 

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med gjennomføringen, personalet på Pinpoint var kjempegreie å ha med å gjøre, og jeg har ingen problemer med å anbefale de videre!

 

Skal komme med oppdateringer når det har gått lenger tid.

 

Nysgjerrig på scarification? Les L4r5 sin tråd om sin opplevelse med å ta scarification, også på Pinpoint.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 8 måneder senere...

Ser at det ikkje har vert aktivitet her på ei stund. Putter inn litt egne erfaringer i påvente av oppdateringer fra TS.

 

Eg tok ein PA i 1998, hadde den i 6år og økte fra rundt 2mm til 5mm før eg tok den ut pga. smerter og sårhet... Gikk nok litt for brutalt til verks når eg skulle strekke.

 

Forrige måned fann eg ut at det var på tide å prøve påny, 9år uten var lang nok pause.;-) ...så bestilte full "pakke" med ringer fra 1,6mm til 5mm samt samt "strekke-pinner" da hullet var så å si trukket seg heilt igjen. Kjøpte også egen tang for enkelt å åpne/lukke ringene.

 

Første 1,6mm ringen var litt ubehaglig, og tok tid å få inn. Første strekkpin på 1,2mm for å sikre at det ikkje var grodd igjen. Det gikk etterpå greit å gå rett på 1,6mm ring, legge jevnt forsiktig press på ringen mot det gamle hullet, det tok lange 4-5minutter for hullet å slipper ringen gjennom...men hullet tøyer seg fort ut igjen.. Begynte med 1,6mm og det var stramt i ein dag, etter 3 dager kunne eg øke direkte til 2,4mm. Gikk med dette i 3 uker, og i dag gikk eg opp til 3,2mm uten behov for å strekke noke i forkant. Hullet husker tydligvis tidligere størrelser, og bare vekten av ringe er nok til at det strekker seg over litt tid. Rekner med eg kan forsøke 4mm om ei uke eller to.

 

Er verdt å nevne at eg det blei litt sårt når eg gjekk opp til 2,4mm, og endte opp med liten betennelse. Klorhexidin og saltvann 2x daglig over litt tid, og det gav seg greit. Tok da ut ringen for å rense, spylte med klorhexidin første dagene, for så å gå over til saltvann.

 

Dette er en piercing som gjør lite vondt, gror fort, og føles behagelig for begge parter. Bare ikkje begynn med for liten ring.. 2,4 eller 3,2 mm er grei størrelse. Så vil eg påstå at målet kan være 5mm over tid. Større enn dette trengs ikkje..;-)

 

Anbefaler alle som i det heile tatt er inne på tanken å bare hoppe i det. Tviler på at dere angrer. Gøy om så bare for å prøve noke nytt. Artig følelse å kjenne tyngden i buksa med ein ny og større ring.. Gir jevnlig påminnelse om kva ein går med.;-)

 

Ringen bør ikkje ha for stor diameter, da vlir det ubehaglig for både deg sjølv om dama. Den bør sitte jevnt inntil penishodet når du har ereksjon. Da bøyer eller vrir den seg ikkje under samleie, irriterer minimalt deg sølv og partner kjenner bare det som hardere del av penis i stedet for ein ring som vrir og vender på seg og nok kan føles ubehaglig og klemme. Sjølv passer 16mm diameter meg, 19mm og det blir til at det irriterer peircinghull pga. bevegelse i ringen som kan bøye/vippe under samleie. Best at det sitter som støpt rundt konturen av penishodet når det er stivt.

Endret av RunarOt
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...