Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Omskjæring eller fimoseoperasjon?


Anbefalte innlegg

god dag. Er en fyr på 20 år. Jeg har trang forhud, og i neste uke skal jeg på Fimoseoperasjon (delvis fjerning av forhuden).

Men jeg bynner å bli litt skeptisk til å bare delvis fjerne forhuden.

Jeg har hørt og lest mye om at penis vil bli stygg og rar etterpå. De første ukene vet jeg at penis vil heve seg, men mange sier de er misfornøyde lang tid etterpå.

 

Jeg vurdere i stede full omskjæring, der jeg fjerne hele forhuden.

Når jeg ble henvendet fra fastlege til offentlige sykehuset fikk jeg brev om opperering av penis, der jeg ville bli omskjært. Men pga. lang ventetid ble jeg flyttet over til aleris (privat medisinsk senter), der sendte de meg ett nytt brev om fimoseoperasjon istede.

 

En annen ting, er at det er bare fastlegen min som har sett grundig på penisen min, begge sykehusene har ikke sett på den. Men jeg mener fastlegen min bare har hatt kontakt med det offentlige sykehuset (som fastlegen min sendte henvendelsen til), ikke a.

 

Egentlig har jeg mest lyst til full omskjæring, men

jeg begynner å bli usikker å stressa, og lurer på to ting som bestemmer meningen min:

 

Hvilen metode er mest feilfri, og har best resultater i etterkant?

 

Hvis jeg velger full omskjæring, har jeg muligheten til å få bestemme dette selv?

 

 

Er veldig usikker, fordi jeg vil ikke gå rundt å være missfornøyd resten av livet, dette er tross alt en kroppsdel du bærer med deg resten av livet, og brukes i viktige sammenhenger.

 

Håper på svar snarest mulig:)

 

 

Anonym poster: e802282766d0a7ed2cbbce1595ea1f84

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Uansett så er det du selv som bestemmer, alt andre kan gjøre er å anbefale deg ting. Men det er du som er herren over din egen penis. Det kan nok være lurt å få flere folk til å kikke på problemet dersom du er usikker, enda det er ubehagelig å møte opp foran en lege å sprette frem kølla, så har du igjen mye for det ved å vite hva forskjellige folk tenker om det. Håper uansett at du velger det som passer for deg, og kan leve bra med den løsningen du velger!

Lenke til kommentar

Jeg har hadd fimoseoperasjon (delvis omskjæring) i desember 2009 pga trang forhud, er bare en liten del av forhuden som er igjen. Kølla vil være litt sår og se litt funky ut en stund, men det går over og det er nesten umulig å se at noe har vært gjort. Jeg var tilbake i full puling og fikk avsuging som bare juling 6-7 mnder etter operasjonen, ingen har klagd til nå! Anonym poster: db89c869ac91534fd2c7c2b0315ce84f

Lenke til kommentar

Jeg har og hatt denne operasjonen, da ble det bare gjort et snitt slik at "ringen" som strammet ble utvidet, man fjernet ingenting.

 

Dette var ømt noen dager, men det var ikke lenge før den var brukandes igjen, de er lenge siden nå, men jeg tenker det var under 2 mnd.

Jeg ser for meg om at man skal fjerne noe tar det lengre tid.

 

Det andre er jo at om du fjerner noe og er misfornøyd så er det ikke mulig å få tilbake. Anonym poster: 8055931b306a93af9201e1b7c3966976

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...