Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

[Løst] Nedsatt hørsel på venstre øre.


stiff-leet

Anbefalte innlegg

Hei, som tittel sier har jeg fått nedsatt hørsel på ventre øre, merket det først på lørdag (20.10), men fant ut jeg skulle vente noen dager før å se om det gikk over, noe det ikke har gjort.

 

Søkte litt på nett, og fant dette, beskrivelsen vedkommende bruker er nøykatgi slik jeg også vil beskrive det:

Gjør ikke noe vondt, og jeg har ikke øresus eller noe sånt noe, men hørselen på det venstre øret er av en eller annen grunn nedsatt. Når det kom føltes det litt som det av og til føles etter å ha dykket langt under vann, et slags press mot øret som jeg regnet med kom fra for mye ørevoks - så jeg kjøpte en sånn oljegreie til å helle i øret, for deretter å rense det ut igjen med en liten vannballong som også fulgte med pakningen. Fikk ut litt ørevoks, men problemeter er der fortsatt. Merker det best når jeg tar mobilen og legger den mot venstre øret slik jeg pleier, men så raskt bytter om til det høyre for å høre bedre, men utover det merker jeg ikke noe særlig til det.

Kan det være at jeg har fått ørevoks så langt inni øregangene på venstre side at jeg ikke får det ut med olje-vann greia som jeg kjøpte på apoteket? Gjør som sagt overhodet ikke vondt, og jeg hører alt som alle sier (lurer på om jeg går glipp av litt fuglekvitter, men det er alt) så derfor har jeg ikke galloppert til legen med det. Virker ikke som om det forverrer seg heller. Det eneste er en svak følelse av at det sitter noe inni øret, omtrent som en veldig mild variant av det vonde undertrykket som man kan få i ørene under takeoff og landing med fly (Men som sagt bare på venstre side). Tilstanden kom ikke etter å ha mishandlet ørene eller hørt på noen veldig høye lyder, så jeg kan ikke erindre noen situasjoner rett før det kom hvor jeg hørte noen så høye lyder at det kunne være til skade.

 

Kan også nevne at jeg var på sesjon på fredag (19.10), hvor vi blant annet hadde en hørselstest, denne klarte jeg fint.

Har en mistanke om at det har skjedd noe etter det???

 

Har tenkt litt på å gå til legen å høre hva de mener.

 

Hva tror dere?

 

 

Mvh

stiff-leet

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...