Gå til innhold

BK: Militærrytter 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har mye det bilde her. Det første som stopper meg er overraskelsen i bildet - militærrytteren på en okse? Kontrastene i symbolikken - oksen med kraftige horn virker vital - , men ganglaget ser tungt og dvaskt ut. Og som igjen også er i kontrast med rytteren som er i spenstig giv-akt.

Mange historier i et bilde - oksen som forlater kua....

Men det første jeg leser er her er en histore om krig og fred.Vekker mange tanker - og spørsmål om hva og hvorfor, om rett og galt, liv og død . Alle de spørsmålene det ikke finnes enkle svar på.

Rytteren blir i mine øyne helt avkledd der han sitter på en okse. Var det meningen ?

Jeg oppfatter bildet som veldig humoristisk - og med en undertone av dypt alvor, men kan like gjerne bare være en lett lek.

Uansett, i mine øyne - Bildet er godt å se på, har flott lys , god komp,skarpt- :) Og en flott dokumentasjon av Telemarksbataljonen som det sies her ;)

Må ikke finne på å kaste det i søpla! ;)

 

 

 

.

Endret av Jentungen 1
Lenke til kommentar

Har mye det bilde her. Det første som stopper meg er overraskelsen i bildet - militærrytteren på en okse? Kontrastene i symbolikken - oksen med kraftige horn virker vital - , men ganglaget ser tungt og dvaskt ut. Og som igjen også er i kontrast med rytteren som er i spenstig giv-akt.Mange historier i et bilde - oksen som forlater kua....Men det første jeg leser er her er en histore om krig og fred.Vekker mange tanker - og spørsmål om hva og hvorfor, om rett og galt, liv og død . Alle de spørsmålene det ikke finnes enkle svar på.Rytteren blir i mine øyne helt avkledd der han sitter på en okse. Var det meningen ?Jeg oppfatter bildet som veldig humoristisk - og med en undertone av dypt alvor, men kan like gjerne bare være en lett lek.Uansett, i mine øyne - Bildet er godt å se på, har flott lys , god komp,skarpt- :) Og en flott dokumentasjon av Telemarksbataljonen som det sies her ;)Må ikke finne på å kaste det i søpla! ;).

 

Mange takk for kommentaren din, imponerende og velformulert.

Interessant lesing, hvor du trekker inn dine egene tanker og oppfattninger rundt bildet. Kan bare takke for at du tok deg tid til dette.

Mvh Trond

Lenke til kommentar

jeg liker bildet! du har fått til fine farger og et veldig spesielt "overall" uttrykk!

 

Ett par ting jeg gjerne vil sette fingeren på. skyggeleggingen - utifra hva jeg kan se så kaster ikke mannen som sitter på kua noe skygge (heller ikke sverdet hans). det er mulig dette bare er noe du har glemt å fikse? en annen ting er at personen er veldig uskarp i omrisset. nå aner jeg ikke hvordan du gjør utskjæringer i photoshop, eller om det er meningen at det skal være sånn. jeg mener bare det ville sett mer virkelig ut dersom du hadde brukt en annen metode, eller skarpet opp litt rundt denne personen.

 

dette var kanskje litt mer kritikk enn tips, men ikke drep meg for det.

Lenke til kommentar

jeg liker bildet! du har fått til fine farger og et veldig spesielt "overall" uttrykk!Ett par ting jeg gjerne vil sette fingeren på. skyggeleggingen - utifra hva jeg kan se så kaster ikke mannen som sitter på kua noe skygge (heller ikke sverdet hans). det er mulig dette bare er noe du har glemt å fikse? en annen ting er at personen er veldig uskarp i omrisset. nå aner jeg ikke hvordan du gjør utskjæringer i photoshop, eller om det er meningen at det skal være sånn. jeg mener bare det ville sett mer virkelig ut dersom du hadde brukt en annen metode, eller skarpet opp litt rundt denne personen. dette var kanskje litt mer kritikk enn tips, men ikke drep meg for det.

 

Det du påpeker har du helt rett i !! Noen ganger komme utmattelsen meg i forkjøpet og jeg glemte simpelthen skyggen fra rytteren mm.

Det andre du nevner skyldes et problem jeg ikke har funnet ut av, ennå. Jeg benytter bestandig en masse justeringslag i prosessen (men ikke sikker på om dette har skylden), og på et eller annet tidspunkt begynner detaljer nærmest og skli ut og ser nesten pixelret ut (små firkanter og rare streker som ser helt merkelig ut) på dette bilde, bare på himmelen. Den eneste nødløsning jeg har på dette er å legge på et tynt lag med Gaussian Blur og det er dette du ser restene av rundt rytteren.

Men takk for kommentaren, våkent observert.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...