Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jenta er skeptisk til dating/forhold


Anbefalte innlegg

Liker ei jente på jobben som jeg har en god tone med og vi kan snakke sammen leenge og greier. Men hun har liksom sagt en gang ala "hun holder seg unna forhold for å ikke bli brent." tror hun også opplevde noe dritt når hun var yngre.

 

Har flere ganger invitert henne på noe casual med positiv respons men hun måtte avlyse det etterpå.

 

Jeg vet hva friendzone er og er 90% sikker på at jeg ikke er der.

 

jeg er 26 hun 23, jobber på forskjellige avdelinger og ser ikke hverandre hver dag. kan hende hun slutter snart også da hun er vikar.

 

Hva synes dere? håpløst? eller mulig å få til noe med en annen fremgangsmåte?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva med å snakke med henne om det? Si du er interessert i henne og vil ta henne med ut på en date. Om hun er utrygg fordi hun har vært brent tidligere, så er åpenhet og ærlighet noe hun sikkert vil sette pris på.

 

Men husk at hun har vært brent, så hun er ikke der at hun takler å bli brukt og kastet etterpå. Sier ikke at du vil gjøre dette altså. Men om du vil prøve å få til noe med henne, så ta det rolig og ikke stress og passer hun ikke for deg så si i fra på en skikkelig måte. Jenta er nok redd for å bli såret igjen.

 

Du risikerer et nei, men da har du i det minste et svar :)

Lenke til kommentar

Om hun står på sin "no dating" holdning vil hun gjøre dette samme hvordan du "angriper" situasjonen. Så jeg ville bare risikert det nei'et du kan få, vært ærlig og direkte og spurt jenta ut. Men latt daten være noe enkelt og offentlig. Sett en forestilling et sted kino/teater/sirkus, noe der man får et tema og fokus og hun kan kjenne litt på situasjonen. Og offentlig så hun ikke føler seg innesperret og blir usikker.

 

Sier hun nei, så blir det nok en merkelig stemning, men den er også hva du gjør den til. Takler du nei'et og ikke henger deg opp i det. går denne stemningen fort over og dere kan være venner igjen.

Lenke til kommentar

ok, takker for svar. Jeg skal be henne på en date og være tydelig at det er en date istedenfor å bare spøre om vi skal finne på det og det andre som jeg spurte henne før.

 

Må bare vente med det i ei uke da jeg er i utlandet nå.

 

Hvis du sier nei etc, er det greit å si noe som: jeg er ikke enig med ditt synespunkt men respekterer din beslutning etc, eller er det dårlig å si om uenighet?

Lenke til kommentar

Hvorfor vil du gå rett på forhold og dating med en gang? Ta det som det kommer. Begynn rolig (følg hennes tempo) og ta det derifra. IKKE be henne på en date hvis hun sier seg motvillig til et forhold. Det fører ikke til noe godt. Si heller at du har lyst til å invitere henne på middag og vin hos deg. Leder alltid til noe godt og hvis du ikke nevner ordet date føles det ikke som en. Heller en eksklusiv hookup

Lenke til kommentar

Nittutt, som jeg nevnte tidligere, hun vil takke ja med glede til middagen, men må avlyse igjen senere. har allerede foreslått noe lignende og andre aktiviteter.

 

tar det også med ro, kjenner hverandre i et halvt år nå.

 

kommer ingen vei med den fremgangsmåten du foreslår, er derfor jeg måtte spørre herpå forumet.

 

Fordi vi jobber i forskjellige avdelinger kan jeg holde kontakten ganske begrenset, for å ikke havne i vennesonen. det er ikke vanskelig da vi har ofte ikke tid til å gå til hverandre og prate heller

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...