Gå til innhold

Word


Nabo`n

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skaff deg en ny CPU du

 

Eller skaff deg råd fra noen som har greie på det de prater om. Kjører undervisning i XP på PIII - 450 glatt, aldri problemer med hastigheten. Kan skyldes mange ting. Er det Office XP? Er det bare Excel og Word eller resten av Office programmene? Hvor tregt er tregt? Alle service packs? Norton antivirus med Office-plugin?

Lenke til kommentar
har du xp på ei maskin med 128 ram? xp krever minst 64 for å kjøre noenlunde ok.. og det bruker oppi 195(eller mer) hvis du har ei "ram-rik" maskin

Det er ingen problem å kjøre XP med 128 mb ram. En kompis av meg med 128 mb ram, 500 mhz og TI4600 (Vet det er overkill på den pc'en, men han skal kjøpe ny snart). Det fungerer helt fint, og han kan spille MOH:AA minst like bra som på 98/ME. At XP bruker 195+ ram på ram-rike maskiner, har ikke noe å si for en maskin med 128 mb ram. Er det mindre ram legger Windows fler ting i Swap-filen istedenfor, og jo mer ram man har, jo mindre brukes swap filen. PC'en vil jo bli litt tregere med mindre ram, ettersom HD'en må jobbe mye mer når Swap-filen skal brukes så mye.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...