Gå til innhold

Trådløs extender "Netgear wn3000rp" fungerte i ett døgn, så ville den ikke lenger koble seg opp mot nettet


Anbefalte innlegg

Hei,

 

jeg kjøpte en trådløs repeater/extender (?) av typen Netgear wn3000rp (anmeldelse av PC World Norge her) i forrige uke, fordi det trådløse nettet ikke dekker hele soverommet mitt. Jeg plugget den i en stikkontakt ca midt mellom rommet og routeren, og det tok kun ~3 min å sette den opp. Den fungerte utmerket og jeg hadde fullt signal på soverommet.

 

Gleden var derimot kortvarig, og da jeg kom hjem fra skolen dagen etter fungerte den ikke lengre. Det vil si, at den ikke lengre klarte å koble seg opp til nettet. På repeateren er det 4 lamper, hvor:

1 lyser hvis den er på,

1 lyser hvis pcen er koblet til repeateren,

1 lyser hvis repeateren er koblet til nettet (3 ulike farger, ettersom hvor godt signal repeateren får fra routeren)

og 1 som jeg ikke helt husker hva var

 

Alle lyser unntatt den som indikerer at repeateren har klart å koble seg til nettet.

 

Jeg føler jeg har prøvd det meste: tatt den ut og inn av stikkontakten, factory reset, prøvd å plassert den andre steder, koblet til og satt instillingene på nytt igjen og igjen, men ingenting ser ut til å fungere. Den vil rett og slett ikke koble seg opp mot nettet.

 

Jeg bor i et studentkollektiv hvor vi totalt er 11 stykker i en enebolig som deler på det samme nettet. Jeg har hørt med han som er ansvarlig for nettet vårt, og han sier at han ikke har endret noe som helst i nettverksinnstillingene.

 

 

Jeg bare synes det er så utrolig merkelig at den fungerte som en drøm første dagen, og plutselig vil den ikke koble seg til nettet lengre.

 

Noen som har erfaringer rundt dette/tips?

 

 

På forhånd takk for svar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Redd jeg ikke kan hjelpe deg noe særlig videre. Kjøpte samme extender som deg idag, og skulle koble den opp mot et Zyxel P2812. Det har vært totalt mislykket så langt.

Prøvde å koble det opp, som beskrevet i veiledningen, mot multimodemet. Ingen reaksjon. Extenderen finner ikke Zyxel multimodemet. så ingen forbindelse blir opprettet.

Prøvde så den andre muligheten, nemlig å kople det opp via pc'en, men den finner ikke extenderen. Har prøvd å ha den på flere avstander fra multimodemet, men finner ingen ting.

Like før hele greia går i søpla!

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg fant ut at jeg hadde nettuttak i veggen på soverrommet, i tillegg til at jeg fant en router liggende som ikke ble brukt, så jeg koblet rett og slett routeren til veggen, og nå har jeg fullt signal! :) Extenderen returnerte jeg. (Fikk også høre av en kompis som hadde kjøpt samme greia, fungerte kun i et døgn for ham også. Søppelvare. )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...