Gå til innhold

Trenger et lite og kompakt kamera


Anbefalte innlegg

Hei Alle!

 

Jeg er på utkikk etter et lite og kompakt digitalkamera.Det skal brukes på fjellet da jeg er en ihuga jeger og fisker.Er derfor en fordel at det er lite og snopt,og tar brukbare bilder.Er vel ikke nødt til å være "siste skrik" heller og at det er billig er jo alltid en fordel.Kanskje med vanlige batterier også da det kan være vanskelig å ladde i teltet.

 

Pris: Tja,rundt 3000,-

 

 

På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ville nok gått til en assortert butikk og "kjent på" kameraene, med batterier, etc i. Vekt, dimensjoner og feelingen er jo også viktig. Et A70 vil f.eks. veie omlag 1/3 kg med alt, men vekten er balansert og grepet om kameraet er godt. Og formatet på disse avlange Sony-kameraene er også fordelaktig hvis du har matchende lommer i fiskevesten eller jakt-jakka.

 

Så et HP photosmart 735 på Elkjøp her om dagen, det virka veldig kompakt og for under 2200,- er det en ganske bra kjøp, og det bruker bare 2xAA batterier så kost på deg lader med 4x2000mAH (eller bedre) samtidig, sammen med et romslig minne-kort da hverken 16 eller 32MB vil holde skulle det bli et "Kodak Moment" uti skogen :D

 

Andre ting du bør vurdere er om du ikke vil trenge mer zoom enn de vanlige 3x, da blir f.eks. Olympus Camedia C-740 Ultra Zoom, som bruker to CR-V3 eller 4xAA, ganske gunstig framfor A70 + 2,4/1,75x tele-konverter, både med hensyn på pris og på ytelse (det har en raskere linse).

 

:-) Men da blir det vel ikke så "lite og kompakt" som du ønsker...

Lenke til kommentar

XD har greie priser og varen på lager, og med det du trenger av batterier (2 sett med høyest mulig mAH, gjerne over 2000, og lader) og minne-kort (128MB) holder du deg under 4000,- totalt.

 

A70 tar også filter via en adapter, LA-DC52C, som gjør at du kan bruke f.eks. et 52mm polariseringsfilter eller UV-filter - men det kan du nok finne like billig i den lokale foto-sjappa senere hvis du skulle trenge det.

 

Skulle du kjøpe en veske så har jo Lowepro en del med "All Weather Cover" som du trekker opp fra under veska - og fisken biter vel best i regn? :yes:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...