Gå til innhold

Batteri lades ikke, men PC funker med lader stående i


Anbefalte innlegg

Hallo! Jeg har et problem med min Asus Zenbook UX32VD (som er splitter ny). Batteriet vil rett og slett ikke lades. Jeg får bare på maskinen når jeg har laderen stående i maskinen. Kan det være noen ledninger som er løs eller? Jeg fjernet Windows 7 før batteriet var ladet opp, så er dette kanskje relatert til programvare? PC-en er for øyeblikket uten OS, må jeg ha et OS med programvare for at batteriet skal lades? Trenger PC-en til studiene så det å sende inn hele PC-en til Asus vil være et mareritt for min del som snart er i gang med skole. Hvis dette er en alvorlig feil, vet dere om jeg kan gå til en lokal reparatør og heller få dekket noe av Asus? Er redd det skal gå lang tid hvis jeg sender den inn til Asus.

Endret av cortec
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-82119

I utgangspunktet skal jo batteriet lades, selv om pcen er avslått men tilkoblet strøm. Samtidig så er det jo endel statusovervåking som går via os. Windows varsler bl.a om batteriet blir dårlig. Det er vel ikke umulig å legge inn win påny og se om det hjelper? Tar 10-15 minutter, og oim det ikke hjalp kan du formatere igjen.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-82119

Batteriet sykler vel noen ganger før det får full kapasitet. Men så er det jo også sånn at for å få max batteritid så må ytelsen ned på et minimum dvs ned med ytelse, lysstyrke på skjerm, ingen tunge spill, av med bluetooth osv og kjør alt på minimum

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...