Gå til innhold

Unboxing: Vi pakker ut Sonys nye vanntette


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-82119

Poenget med slike mobiler er ikke at de er tiltenkt brukt ekstremt, men at de er bedre beskyttet mot dagligdagse påkjenninger. Svært mange opplever å ikke få fikset mobilen sin på reklamasjon eller garanti fordi den er fuktskadet. Folk mister den i søledammer, i vaskebøtta, eller andre steder. De jogger med den slik at svette og damp fuktskader den. De legger den på badet mens de dusjer slik at vanndamp fuktskader den. Folk drar ut i båten. De er ute i regnværet og blir våte på klærne mobilen ligger i. Det er tusen slike situasjoner som tar knekken på mobiler, og bedre beskyttede mobiler gir en viss sjanse for at den overlever. Erfaringsmessig pleier slike mobiler også tåle fall bedre, så om man mister den i gulvet fra stuebordet så knuses den ikke så lett.

 

Problemet slike telefoner er jo at de baserer seg på gummiplugger i kontakter og pakninger rundt knapper. Disse blir slitt, og er veldig skeptisk til om telefonen er like vanntett etter et halvt år. Hadde håpet noen snart produserte en helt innkapslet telefon, dvs en telefon uten en eneste kontakt eller knapp. Lading kunne skjedd trådløst, slik bl.a enkelte vanntette panasonic barbermaskiner gjør og etterhvert samsung s3 fpr mulighet til. Overføring av data og musikk kunne også skjedd trådløst.

 

Et annet problem er at slike telefoner ofte har hatt dårlige spesifikasjoner. Ønsker man vanntette telefoner har man måtte ta til takke med dårlige kamera, treg prosessor, utdatert teknologi og dårlig skjerm. Denne mobilen ser ut til å tilby gode spesifikasjoner samtidig som den er beskyttet og det er gull verdt for mange.

 

At en splitter ny vanntett telefon er vanntett fra starten stemmer sikkert, men hvor vanntett er den etter en tids bruk? Test samme telefon om ett år med normal bruk, og se om den fortsatt er like vanntett.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...