Gå til innhold

Trenger tilbakemelding på Streaming Papers


Anbefalte innlegg

Hei folkens,

 

Har brukt lang tid (les: 2 år) på å utvikle denne siden på hobbybasis: Streaming Papers

 

Jeg jobber foran pc til daglig og har derfor noe dødtid som brukes på nettaviser, noen som kjenner seg igjen?

Så istedet for å trykke F5 på 5-6 forskjellige nettaviser for å tråle etter en ny agurk-artikkel, fikk jeg ideen om å samle alle nyhetene på en side. De fleste norske nettaviser bruker jo RSS for å sende ut nyheter. Det jeg da har gjort (og som har tatt ***** lang tid) er å samle inn RSS-feeder fra alle nettaviser jeg har funnet i hele verden.

Resultatet er da et interaktivt kart, der man kan trykke på et land for å få frem en liste over tilgjengelige nettaviser. Her kan man trykke på de man vil følge med på, f.eks Aftenposten, Dagbladet, VG osv... Hver avis vil da få sin egen liten boks som man kan flytte rundt på slik man vil. Jeg henter tittel, ingress og bilde (om mulig) og presenterer de siste nyhetene som avisene sender ut i sin RSS. Hver boks vil hente nye nyheter fra RSS etter et par minutter, helt automatisk.

 

I utgangspunktet kommer alle oppå hverandre, men dette kan som sagt løses ved å flytte de rundt som du vil, eller trykke "Organize" for å sette de opp i et rutenett.

 

Det er også lagt opp til at man kan legge inn sine egne nettaviser/kilder som man ikke finner i listen i kartet. (Finner valget i menyen).

 

Kommer du tilbake neste dag finner du de 10 siste nettavisene i menyen og kan enkelt gjenåpne alle på en gang.

 

 

Trenger tilbakemelding på design/layout og funksjonalitet, om ting er forståelig, gjemt bort. Noe som kan gjøres annerledes?

 

All kritikk tas imot med stor takk.

 

Hilsen

Streaming Papers

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tusen takk for tilbakemelding.

Leker med tanken på å flytte litt rundt på ting snart. Muligens lage en venstremeny istedenfor i toppen + kanskje forkorte "Welcome" teksten og integrere den til venstre med menyen. Men har egentlig ikke tenkt på å gjøre kartet enda mindre, da tror jeg innholdet vil bli så lite at det blir på kanten til uleselig. I utgangspunktet er det jo kartet som er hovedpoenget med siden, selv om det går sin gang etter at man har hentet kildene man vil følge med på. Viss man flytter/organiserer vinduene vil det jo uansett dekke kartet. Kanskje noe for å skjule det, slik som spoiler-funksjonen på dette forumet?

Lenke til kommentar

Da har jeg vært opptatt de siste dagene med å legge om hele designet og layouten på siden, så en del av det som står i åpningsposten er ikke relevant lengre.

 

Som sagt har jeg tenkt en del på å lage en venstremeny for å gjøre navigering enklere. Dette er nå gjort + at jeg har fått integrert en søkefunksjon slik at man kan søke frem aviser hvis man ikke vet hvilket land de hører hjemme i.

Selv er jeg mye mer fornøyd med hvordan siden ser ut nå, men har du noe positivt eller negativt å komme med så setter jeg pris på alle tilbakemeldinger :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...