Gå til innhold

Til gaming: SyncMaster S24B350H VS. S24A450B


enema

Anbefalte innlegg

Skal kjøre dualscreenoppsett med én skjerm til gaming, den andre til multitasking (video, surfing, alle mulige programmer).

Dermed er jeg på utkikk etter en ny gamingskjerm som hovedskjerm, og det står mellom Samsung's SyncMaster S24B350H mot S24A450B.

 

Jeg ser på den dyrere modellen som et alternativ fordi den har høydejustering (uvurdeelig funksjon, i mine øyne).

 

I forhold til spesifikasjonene http://www.komplett....2667&sku=640799 som listet hos komplett, ser det ikke ut som den sistnevnte, dyrere skjermen er nevneverdig dårligere til gaming enn den billigere gamingskjermen.

 

Eller er det noe jeg leser feil, som jeg burde få med meg?

 

Min grunn for å tvile er dette:

For øyeblikket bruker jeg en BenQ BL2400(PT?).

Det er i utgangspunktet en kontorskjerm, akkurat som den sistnevnte ovenfor, selv om den på papiret skulle kunne duge greit til gaming.

 

Enndog BenQ'en er ypperlig til film og surfing ETC, så har den litt også etterslep i horisontal vinkel og når den prøver å gjengi farger i mørke spill er det omtrent umulig å skjelne... ting. Alt som er av mørkere kaliber flyter bare til å bli en mørk masse.

Dette er en egenskap jeg regner med at den har fordi den er beregnet på å bli brukt til kontorarbeid og lite mer. Det kan også bare være BenQ's egne paneler som bare ikke er like gode som Samsung's paneler, eller bare det at LED-teknologi er så relativt nytt at ikke alle småpirkområder er tatt hensyn til ennå.

 

Kort spurt: Etterslepet kan jeg leve med, men disse mørkere fargene er opphav til mye frustrasjon når det gjelder spill. Er det noen som kan uttale seg om dette, angående de ovennevnte Samsung's skjermer? Tror dere Samsung's S24A450B vil ha samme problemer som BenQ'en jeg allerede har, siden den også er rettet mot kontorarbeid fremfor gaming?

 

På forhånd takk!

Endret av enema
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...