Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Dell XPS1530 nekter å skru seg på.


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Min Dell XPS 1530 ville brått ikke skru seg på etter å ha virket problemfritt i 5,5 år. Har sjekket litt på nettet og det kan virke som om hovedkortet bør byttes. Jeg er absolutt ikke datakyndig så jeg ringte Dell som informerte om at garantitiden selvfølgelig hadde gått ut og at jeg da ikke hadde noe support noe som er greit nok. Han anslo feilsøk til kr 5-600, reparatør ca kr 2500 pluss materialer.

Kommer da til å handle ny pc, men skulle gjerne hatt ut en del av det som ligger på hdd. Kundebehandleren sa at jeg kunne ta ut hdd av maskinen, kjøpe et eksternt kabinett og montere det i og deretter bare koble dette til en annen maskin.

Jeg er absolutt ikke datakyndig og lurer da på om det er SÅ enkelt? Hdd fikk jeg lett ut av maskinen og det står: SATA RPM 5400 250 gb.

 

Hva slags kabinett kan jeg kjøpe for at dette skal fungere? Er det i så fall bare å koble denne til som en ekstern hdd på kona's jobb pc? Hun har Windows 7 mens min maskin hadde Vista, vil dette by på problemer?

 

Fint om jeg kunne få noen tips, gjerne med linker til produkter. Som sagt, er ikke datakyndig så om noen kunne gi meg en steg for steg forklaring på hvordan jeg kan få gjort dette så hadde det vært flott.

 

Kona har forøvrig en Dell Latitude E6500, hadde det vært en mulighet å bytte ut hdd på denne og legge evt alt over på en ekstern hdd, vil ikke ødelegge jobb pc'n hennes heller....

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja synd med pc'n, men men, så lenge filene ikke er tapt så får det så være.

 

Så det er bare så enkelt, rett og slett bare plug & play....var helt sikker på at dette kom til å bli et realt mareritt... Så det har ingen ting å si at min pc hadde Vista og fruens jobb pc har Windows 7?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...