Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei, jeg hadde tenkt meg og kjøpe en ny pc, den skal brukes til spilling og hosting. Jeg har laget meg en liste på komplett.no hvor jeg har alle komponetene jeg vil ha men vet ikke om det er alle eller om de passer 100% sammen :p.

 

Jeg har operativsystem, cd-rom og mus/matte. Er det noe jeg har glemt, kansje noen andre komponenter :) Alle råd vil bli satt stor pris på, buskjette er på ca. 16000;

 

 

 

http://www.komplett....0A-EE59FF72F177

Endret av Sliggern
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bytt PSU til AX750 som koster like mye som HX850 og uansett er mer enn nok til dette oppsettet. Også mer enn nok til HD7950 i CFX om du så vil. "Vannkjølinga" du har valgt er langt ifra verdt pengene. Kjøp ev. en Corsair H60 til 500kr fra Dustinhome, eller velg en god luftkjøler som Noctua NH-D14.

 

Ang. SSD så stoler jeg ikke på SandForce 2281-baserte enheter etter alt tullet som har vært. Velg heller en Crucial M4 eller Samsung 830 som er svært gode og stabile.

Endret av Komakino
Lenke til kommentar

The overall temperature winner with default CPU settings was the Corsair H100 with a load temp of 48.67*C and at the back of the pack was the Intel RTS2011LC at 66.00*C. It was a bit shocking to see that water coolers were in first and last place, but that is what happened here today.

 

Enjoy psuedo-vannkjøling fra Intel...

 

 

Kutt wifi-kortet og kjøp Asus P8Z77-V Pro eller Deluxe. Da følger det med wifi-modul. Deluxe har også 16-veis strømforsyning til prosessoren (12+4 til iGPU), som definitivt hjelper på ved overklokking.

Endret av MDCCLXXVI
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...