Gå til innhold

Hjelp til å velge deler til gaming pc


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg vurderer å bygge meg en gaming pc som kan dra f.eks. bf3 på ultra med alt på maks, og nyere spill som kommer. Prisen er ikke helt fastslått, men vil ha den så billig som mulig. Jeg vet at det ikke har så mye for seg med vannkjøling, men tenkte jeg skulle prøve det ut. Kunne også tenke meg ivy bridge. Hadde tenkt meg noe i klassen 4-7k kanskje. Litt usikker når det kommer til pris. Grafikkort er det jeg er mest usikker på.

Endret av Gekko96
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://www.diskusjon...ttach_id=489312

 

Her er oppsettet for deg, bare fjern skjermen. Du kan seffølgelig gå for IB men du får ikke stort mye ytelse ut av det, og så koster det litt ekstra for den lille ytelsen du får.

Også om du har lyst til å bruke litt ekstra penger, (da etter skjermen er fjernet seffølgelig) så kan du heller gå for HD7870. Gå for Asus sin modell.

 

Dette oppsettet vil kunne kjøre BF3 på maks og nyere spill som kommer, men da kan det hende du må ned på high, eller mid, vet jo ikke hvor bra grafikken blir da spillgrafikk stadig vekk forbedrer seg.

 

Vannkjøling kommer ingen nytte av, utenom viss du mener du skal gå custom vannkjøling, men da må du ut med noen tusen lapper til. Hyper 212 holder i lange baner.

Endret av terje k.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...