Gå til innhold

Kjøp av kamera til sport


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Jeg ønsker å kjøpe et videokamera så jeg kan filme treningen vår. Det er da snakk om freerunning. Jeg har ingen kunnskaper om dette, utenom at jeg har lest noen av guidene jeg har funnet her. Så håper at noen kan hjelpe meg litt :)

 

Jeg ønsker så klart et kamera med best mulig bilde. Det må kunne filme ute om natten og. Dette er en sport med mye bevegelse, så det må klare å få med seg det meste. Jeg vet egentlig ikke helt hva mere informasjon dere trenger for å kunne anbefale noe.

 

Tenkte på en prisklasse opp til 5000kr ca. Kan evt. strekke meg litt om det utgjør stor forskjell. Håper jeg får noe hjelp! :)

 

Om noen gidder å henvise til en plass der jeg kan lære hvordan jeg skal bruke videokamera best mulig, blir det og satt stor pris på :)

 

iMAGINE

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, glemte å nevne at GoPro er uaktuelt. Jeg er avhengig av å lett kunne se klippene på stedet, noe jeg ikke syns GoPro passer særlig til.. Det er sånn kamera som hadde passet bedre å festet på seg for å filme first person.

 

Så det blir et vanlig håndholdt som jeg er ute etter. Kan og legge til at optisk bildestabilisator er ønskelig, om en kan få det til den prisen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...