Gå til innhold

Mitt nye ICE U90 USB-modem krangler, kun mitt?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

For en og en halv måned siden anskaffet jeg meg det nye U90 USB-modemet fra ICE for å nyttiggjøre meg av den forbedrede hastigheten som det gamle D50 USB-modemet mitt ikke kan oppnå. Hastigheten på det nye modemet er som forventet mye bedre, men jeg mister stadig nettforbindelsen. Jeg har fått et nytt eksemplar, men det hjelper ikke. Og ICE finner ikke ut av dette. Så langt påstår de at det kun er en annen bruker som har hatt det samme problemet, og der var løsningen å returnere U90 modemet og å gå tilbake til D50 modemet. Det har ikke jeg tenkt å godta, så saken fortsetter.

 

Men er det noen av dere her på forumet som har skaffet dere U90 USB-modemet, og hvordan fungerer det hos dere?

Hva med dere som har anskaffet R90 routeren fra ICE, fungerer den 100%

 

Lars H.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Betyr det at du har hatt det samme problemet og løste det på den måten? ICE har bedt meg reinstallere modemet, og det har jeg gjort. Men å laste ned ny driver har de ikke foreslått. At det skulle ligge noen ny driver der, er vel heller litt usannsynlig da modemet kun har vært på markedet i 2 måneder.

Lars H.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-82119

Har ikke vært borti akkurat det modemet, men ny driver eller ny firmware fikset masse problemer på eldre telenor og netcom modem. Aner ikke om du kan se versjonsnummer på programmet og sammenligne med det som ligger ute hos ice. Nye ting på markedet oppdages ofte ulike kompabilitetsproblemer og da kan det legges ut ny driver ganske kjapt men aner ikke om det gjelder ditt modem. Bare ett forslag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...