Gå til innhold

Elendig kvalitetssikring på iPhone 4S (4 av 5 telefoner defekte)


Anbefalte innlegg

Nå er jeg LEI. Kjøpte meg en ny iPhone 4S 32 gigabyte på apple.no for 11 dager siden. Oppdaget etter en uke at samtalemottaker ikke hørte meg da jeg brukte høytalertelefonfunksjonen. Det kom heller ikke lyd på filmopptak. Leverte inn- jada- toppmikrofonen defekt. Eplehuset i Stavanger kjappe og skaffert "ny" telefon (refurbished- for noe dritt), dagen etterpå. Den hadde defekt touchskjerm. Dødt punkt der bokstaven "O" er lokalisert på tastaturet. LEvert inn i dag- ny på vei.

 

 

Ok, 2 av 2 iPhone 4s var altså DOA (dead on arrival), eller i alle fall med feil on arrival. Ille nok det, men det er verrre enn som så: jeg har kjøpt iPhone 4 før, for venner, i Canada. Kjøpte to stykk for 6 mndr siden. Begge ulåste. En virket, den andre var defekt og lot seg aldri aktivere. VI prøvde alt. Apple har ikke verdensgaranti, så jeg måtte sende iPhonen til en venn i USA- Han fikk en ny iPhone 4 som han sendte- også den ulåst. Men, den var også defekt !!!

 

Dere tror kanskje det er noe galt med min bruk av telefoner- men jeg har altså aldri før ødelagt en telefon. Jeg har brukt min HTC Desire i over ett år uten problemer. Jeg er meget forsiktig med telefonene mine. Ingen av iPhonene hadde skader av noe slag. Jeg har iPad, iPod touch, Mac Mini og MacBook Pro 15. Ingen problemer med noe, BARE med iPhone.

 

4 av 5 nye iPhoner jeg har skaffet/kjøpt, har altså hatt feil. Dette er helt utrolig! Har noen av dere lignende erfaringer?

 

CD

Endret av CoolDuckie
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du må jo ha vært utrolig uheldig. Jeg er nå på min fjerde iPhone, eneste problemet jeg har hatt er at hjem-knappen er litt lei på min iPhone 4 nå. Har egentlig ikke inntrykket av at det er noe mer feil med de enn med andre telefoner.

 

 

Hehe, godt å høre! Jeg venter nå spent på en "ny" iPhone 4s. Misliker at en splitter ny telefon blir erstattet av en "refurbished", men så lenge den virker og ser uskadd ut, er jeg fornøyd!

 

CD

 

Ps. Eplehuset i Stavanger er meget kjappe og greie- veldig happy med dem- de var litt ulykkelige da jeg kom med telefon nr. 2... ;-/

Endret av CoolDuckie
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...