Gå til innhold

BK: Melkeveien med ett hint av nordlys


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kanskje støyfiltret ditt fjerner resten?? haha

-merkerlig, ikke hørt noe sånt fra andre, men kan være at bildet "sitter fast" i bufferminnet på din pc. Forsøk å fyre i gang maskine din på nytt og forsøk igjen.

Ja, kanskje det hehe. Har selvfølgelig restartet maskinen, men det hjelper ikke. Ser bare litt av toppen på bilde ditt.. Dette er veldig rart. Alle andre bilder vises som normalt. :hmm:

Lenke til kommentar

Start programmet "diskopprydding" (disk cleanup) huk av for tømming av midlertidige filer og for miniatyrbilder. Da bør det fungere... Av og til greit å gjøre dette også da disse filene kan ta en del kapasitet på harddisken. Dette rører selvfølgelig ikke noen som helst som har å gjøre dine orginale bildefiler.

sp

Har gjort det du nevner men det hjelper ikke. Har en anelse om at nettleseren min (Explorer)spiller meg et "puss" her og rett og slett ikke skjønner filformatet ditt?

Lenke til kommentar

Om du har sett bilder fra meg før, så skulle det ikke være noe problem. Dessuten er .png ett format explorer støtter fult ut. Kan lese litt om dette formatet her; http://en.wikipedia.org/wiki/Portable_Network_Graphics

 

Om du vil se bildet, så finnes det her også: http://foto.origo.no/-/image/show/2043493_melkeveien-med-nordlys

Linken gjorde susen. :) Dette ble jo riktig så bra. Nydelige farger og god komp. Støyen har du jo nevnt selv. Vakkert og uvanlig på våre kanter. :thumbup:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...