Gå til innhold

Det norske politiet er ikke optimalt fungerende


trespiser

Anbefalte innlegg

 

På distriktene ser jeg en klar og tydelig utvikling av ungdomsmiljøer som driver med narkotika og andre typer kriminalitet. Jeg ser det ikke direkte på mennesker men jeg ser det på adferden til folk om hva slags type mennesker dem er og jeg har vært like mye i byen som på landet og jeg har begynt å kjenne folk svært godt. Det er ikke vanskelig å lese andre mennesker om man veit hva man skal se etter og klarer å tolke det for å danna et mest mulig bilde av folk før man i det hele tatt har prata med dem. Når jeg klarer det så er det noe alle kan få til og det sier litt.

 

Min erfaring er at det er veldig vanskelig å "lese" andre mennesker på en korrekt måte, i hvert fall uten å snakke med dem. Du ser et menneskei en situasjon løsrevet fra det forutgående. En kan lett danne seg et bilde, men jeg tror ikke at det nødvendigvis trenger å være i nærheten av "virkeligheten". For min del påvirker f.eks. hvilket humør jeg er i hvordan jeg ser på andre mennesker. Men det er selvfølgelig mulig du har gode evner i så hensende, hvorfor jeg nevner dette er at jeg flere ganger har møtt mennesker som er skråsikre på at de kan "lese" mennesker, og sett hvor forutintatte og feil de tar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er bekymret over det norske politiet. Det er alvorlig og skremmende at vi ikke en gang klarer å ha et fungerende politi i Norge. Kan opplyse om at jeg er vitne til at politiet gjør dårlig jobb eller sluntrer unna. Jeg vil ikke gå mer i detaljer om akkurat det hvor som helst men DET er noe som skremmer meg for det gjør det svært lett for lovbrytere å lure politiet.

 

Ikke bare det men bare når jeg er ute å går på tur så ser jeg trafikk forbrytelser stort sett hver gang jeg er ute og det er ikke noe jeg ser etter heller og det er at biler mangler et lys, fartsgrensebrudd, uforsvarlig lek som sladding, farlige forbikjøringer er noe av det jeg ser daglig.

 

Jeg lurer på hvor politiet er? Kan jeg klage på politiet? Hvor skal jeg gå med dette?

 

Det er svært omfattende og det er veldig bekymringsfullt at politiet ikke fungerer. Jeg er gjentatte ganger klart å bli vitne til dårlig og slurvete politiarbeid. Jeg tenker jo at alle politifolk er forskjellige og at alle utfører arbeidet på forskjellig måte men det er mye merkelig med politiet.

 

Jeg skjønner jo at folk vil ha det lettvint og gjøre små og relativt ufarlige lovbrudd for å få det bedre men jeg mener at rett skal være rett for at det ikke skal bli mer urettferdighet enn det som er nødvendig.

 

Det er viktig med et rettferdig politi og urettferdighet er et naturlig fenomen som fører til at folk kan gjøre enda fler lovbrudd og da har vi en ond sirkel i vårt kjære Norges land.

 

Er enig at det er viktig med et rettferdig politi og at det er likhet for loven, men er ikke nødvendigvis sikker på at vi får et mye bedre samfunn om politiet skal henge seg opp i alle mulige "små og relativt ufarlige lovbrudd". Jeg mener det er enkeltmenneskets hovedansvar å opptre på en slik måte at andre ikke blir skadelidende.

 

Du er vel også klar over at det er vanskelig å forholde seg til kritikk av typen "Jeg har kjennskap til at noen gjør en dårlig jobb, men kan ikke si noe mer konkret om det"?

Endret av Teardrop
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...