Trygve Skrevet 3. desember 2011 Skrevet 3. desember 2011 Jeg tenkte å prøve å lage pasta fra bunnen av, men jeg lurer på et par ting. Er man nødt til å bruke alt pastaen på en gang eller går det ann å oppbevare den over lenger tid? Og er det noen ingredienser istedenfor hvetemel man kan bruke til å lage lavkarbo pasta? Og en annen ting, pastaen man kjøper i butikken er hard, hvorfor?
Khalifen Skrevet 3. desember 2011 Skrevet 3. desember 2011 Tørker du pastaen kan du oppbevare den lenger om du holder det tørt. Det er tørkingen som gjør at pastaen blir hard. For å gjøre pastaen lavkarbo, så må du vel bruke grovere mel. Er usikker på hva som fungerer best.
Trygve Skrevet 3. desember 2011 Forfatter Skrevet 3. desember 2011 Tørke den? Altså bare la den ligge til tørk eller må det gjøres på en spessiel måte?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå