Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Hjelp med spansk


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har en del problemer med en spansk oppgave jeg holder på med. Oppgaven går ut på å skrive en tekst ut i fra noen stikkord. Jeg har skrevet den på norsk først, men sliter med å oversette den. Håper noen kan hjelpe meg å fikse på det som er feil/hjelpe meg videre.

 

Norsk:

 

Søndag morgen stod vi opp klokken syv og kjøpte bussbilletter til Plataja d’Aro i Girona. Da vi kom frem til Girona spiste vi frokost. Etter fokosten kjøpte vi tur-retur-billetar med toget fra Girona til Figueres. Etter at vi kom frem til Figueres, spurte vi om veien til Dalimuseet. Vi fikk vite veien til museet, og gjikk dit fra togstasjonen. Etter en kort spasertur til museet, kjøpte vi billetter for å komme inn. Vi såg på kunsten i museet i to timer samman med Jordi og Romina. Jordi og Romina ønsket å bli tatt bilede av sammen med kunsten. Etter besøket på museet spiste vi lunsj på en restaurant der Jordi og Romina betalte for alle sammen. Heile dagen kostet til sammen 56,5 euro.

 

 

Spansk (så langt som jeg har kommet):

 

Domingo por la mañana nos levantamos por a las siete y compró billete de autobús a Plataja d’Aro en Giorna. Cuando llegamos nos tomamos el desayuno en Girona. Después de desayuno compreado [tur-retur-billett] con tren de Girona tú Figueres. Cuando llegamos a Figueres, sobre preguntado la dirección de museo Dali. Hemos aprendido el camino hacia el museo, y fue allí desde la estación de tren.

 

 

Håper noen kan hjelpe meg :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...