Gå til innhold

Ny media PC - Apple TV?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

mediasenteret mitt har tatt kvelden og jeg vurderer hva jeg evt. skal erstatte denne med. Har etterhvert innsett at 99% av bruken er å vise bilder (som ligger lagret på en Windows basert server/NAS) så jeg trenger ikke akkurat det råeste systemet.....

 

Må innrømme at jeg har myst litt på en Apple TV boks, ikke minst pga. en hyggelig pris, men spørsmålet er om denne vil kreve at jeg installerer ITunes på serveren for å kunne vise bildene mine? Noen som har noen erfaring med dette?

 

Er det evt. noen andre produkter jeg bør kikke på? Som sagt så er det i hovedsak fremvisning av bilder på TV'en i stua jeg har behov for.

 

Alle tips vil bli høyt verdsatt!

 

 

 

Ole Martin

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for svar.

 

Har sett på WD Live men ifølge denne testen så er det "Ikke mulig å bla seg gjennom bilder manuelt". Stemmer ikke det?

 

Ift. Apple TV hadde du versjon 1 eller 2?

 

 

Spotify funksjonalitet er ikke så nøye for meg. Har Sonos i størstedelen av huset og det er ivertfall noe som funker perfekt for mine musikkbehov.... :thumbup:

Endret av olemykle
Lenke til kommentar

Hmm, tror du kommer til å bli veldig skuffet hvis du kjøper deg en WDTv for å bruke den til bildefremvisning.

 

Usikker på om AppleTV er akkurat hva du er ute etter også. Men den har endel besnærende funksjoner må jeg innrømme. Den store ulempen er at man i utgangspunktet må dytte bildene på serveren inn i itunes og share de via "home sharing". Mulig det funker å tilgjengeliggjøre bildene via andre metoder også? Det som i allefall fungerer helt strålende er framvisning via "AirPlay". Har du en iPhone/iPad eller lignende og ser på video, bilde på den har du en egen knapp hvor du kan velge å vise bildene på appleTv i steden. Vips, så blar du i iPhone bildene dine, mens de vises fram på tven. Det samme gjelder altså for filmer, youtube, Wimp osv. Veldig kult!

 

Hvis du ikke er helt fornøyd med bildevisningen pga behovet for å dytte bilder inn i iTunes(hvor de strengt tatt ikke har noe å gjøre) så jailbreaker du AppleTV, installerer XBMC, og du har en flott bildefremviser som ikke har noe problem med å aksessere filer over et nettverk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...