Gå til innhold

Tilkobling av TV-boks til receiver - konstant støy :S Hjelp!


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Jeg koblet til surroundanlegget mitt etter å ha flyttet i dag. Alt virket helt fint helt til jeg skulle tilkoble TV-boksen. Den koblet jeg til receiveren med HDMI, og satte i strømmen. Men med en gang jeg satte i antennekabelen begynte alle høyttalere+sub å lage en ubehagelig dyp lyd, selv om jeg ikke hadde på kanalen til TV-boksen på receiveren, og TV-boksen stod i standby. Jeg koblet antennekabelen ut (da forsvant lyden) og inn igjen (sa kom den tilbake).

 

Deretter prøvde jeg å koble til TV-boksen direkte til TVen. Da funket alt fint, men da jeg skulle koble receiverens HDMI output til en annen HDMI inn-port i TVen kom denne støyen i høyttalerne tilbake, selv om enhetene ikke var koblet sammen på noe vis, kun i hver deres HDMI input på TVen.

 

Jeg klarer ikke å forstå hvor feilen kan ligge. Alt er helt bra helt til den forbaskede antennekabelen kobles til TV-boksen. Jeg prøvde å flytte TV-boksen noen meter unna receiveren, for deretter å tilkoble den til receiveren med HDMI, men da kom også lyden tilbake. Kan det være selve antennekabelen, eller TV-uttaket i veggen, som er ødelagt eller står for nær receiveren? Jeg har prøvd med forskjellige HDMI kabler, så feilen ligger ikke der.

 

Noen som har peiling? Takk for all hjelp!

Endret av -GrAvYy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prøv galvanisk skille. Er ofte overledning på kabeltv.

Særdeles viktig hvis det er jordet kontakt.

Prøvde dette nettopp, og med suksess! Tusen takk.

 

Et annet litt mindre problem har dukket opp. Når jeg kobler til PCen til forsterkeren med HDMI funker alt utmerket, men når jeg plugger i laderen til PCen hører jeg noe støy i alle høyttalere.

 

Noen som vet noe om dette?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...