Gå til innhold

Jobbdilemma, har fått ny jobb, men er usikker på om jeg vil jobbe der.


Me04

Anbefalte innlegg

Heisann,

 

Jeg har et lite problem når det kommer til jobb. Jeg har et friår før studier og trenger en fast stilling der jeg kan jobbe MYE.

Jeg har akkurat fått en deltidsstilling hos en arbeidsgiver, men jeg får ikke jobbet så mye som jeg vil.

Han mente at jeg hadde et par faste dager i uka, men kunne jobbe mer om jeg ønska. Men jeg tenker at dette blir helt feil å gå

ut ifra. Nå som Jula nærmer seg så er det sikkert behov for mye folk, og da kommer jeg sikkert til å jobbe en del, men så fort Jula er over,

er jeg redd for at jeg kun kommer til å jobbe de 2-4 dagene som er fast. Så det at han sier at jeg kan jobbe mer om jeg vil er likevel ikke

en garanti for meg føler jeg, jeg vil gjerne ha et viss antall timer skrevet i kontrakten og ikke bare muntlig.

 

Men dette fikk jeg ikke sagt rett ut til han slik det står ovenfor, både fordi jeg ikke visste hvordan jeg skulle gå fram og også fordi han var veldig på og nesten altfor hyggelig mot meg. Men jeg la igjen et inntrykk av at jeg ville jobbe mye.

 

I tillegg har jeg søkt en del andre stillinger der søknadsfristen enda ikke har gått ut.

En av disse stillingene er i en butikk som skal åpnes snart og her har jeg søkt heltidsstilling. (Søknadsfristen er om ca 2 uker)

Ettersom en kompis av meg jobber i samme butikk et annet sted, la han inn et godt ord for meg til han som

intervjuer, men jeg har uansett hatt en veldig god følelse ang denne jobben og venter bare på å bli kalt inn til intervju.

 

Det stedet jeg har fått jobb på, har jeg fått over helga til å bestemme meg for hva jeg vil. Men arbeidsgiveren vet ikke at jeg venter på svar

fra andre steder, han ønsket meg velkommen til bedriften og ga meg nesten i sjans til å kunne si at jeg trenger lengre tid på grunn av

diverse årsaker (Veldig hyggelig og snill arbeidsgiver).

 

Jeg har tenkt å prøve å snakke med han til mandagen og forhandle om kontrakten sik at jeg får flere timer.

Men det jeg er redd for er, hva om jeg ikke får de timene jeg vil ha og velger å si "nei" til stillingen samtidig som jeg ikke blir innkalt til intervju på det andre stedet? Da har jeg plutselig ingenting lenger.

 

Og jeg vet at jeg kommer til å bli bitter hvis jeg om 1-2 uker blir innkalt til intervju på den andre stillingen, men har allerede sagt ja til jobben jeg har fått nå, men med de få timene jeg har fått fra arbeidsgiveren.

Det jeg da lurer på er om jeg kan bruke prøveperioden min her? Kan jeg plutselig midt i opplæringen si at jeg ikke vil jobber der lenger? Finnes det andre muligheter jeg kan benytte meg av?

Virkelig et dilemma dette!

Håper det var forståelig skrevet.

 

Setter virkelig stor pris på svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Min erfaring er at hvis man jobber mer, og tar på seg ekstravakter over en periode vil disse ekstravaktene fort bli 'dine'. Spesielt siden, som du sier, julen kommer opp og det vil bli ekstra mer å gjøre. Alltid hvor jeg har jobbet har mengden vakter alltid økt og økt, fordi jeg har tatt initiativ til dette.

Lenke til kommentar

Vær ærlig. Fortell sjefen hvordan ståa er, at du venter på å bli innkalt til intervju, hvor de søker heltidsstilling. Derfor kjenner du deg veldig usikker på hva du skal gjøre, nettopp fordi det er viktig for deg med mye jobb og en sikker inntekt, noe du ikke vil ha med en mindre stilling, med mulighet for, men ikke selvsagte, ekstra arbeidstimer.

 

 

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...