Gå til innhold

Hvem har skylda? Hva skjer videre?


Anbefalte innlegg

Vi vet alle at media nå er i 100 for å peke ut ansvarlige ("islamofober", nettsider, partier og generelt personer med tanker og meninger Breivik nevner i sitt manifest). Men om vi tenker etter, så sier media at Breivik er motorisk. (Alt som har skjedd som, opplevelser og informasjon han har fått har skyld i 22/7). Jeg tror på fri vilje, og personlig vil jeg holde Breivik ansvarlig. (Det skal jeg komme tilbake til).

 

Mange vet at Breivik er imot Islam, og han forteller at som 16åring ga han et forsøk om å bli politiker. Han begynte å lese om diverse ideologier og politikk. Men fant ut at alle som går imot Islam er en Islamofobisk, nazistisk, nasjonalistisk, facsistisk rasist. Og beskriver at Islam er veldig tabubelagt. Derfor noen som helst forsøk på å gjøre styr på dette demokratisk er umulig. (Pga media's makt).

 

Ok, en del ting plager meg her. For det første blir alle fortalt at Islam er fredlig og åpen og kan uten problemer komme i kompromiss med vestlige verdier.

 

For det andre peker media, men om man faktisk leser manifestet er det på grunn av media/politikere/lærere Breivik klikket. Han beskriver at de har laget en mur langs alt som går "nasjonalistisk", så langt at fornuften forsvinner. At ytringsfriheten kunn går en vei- deres vei. Og at for å vekke samfunnet må man gjøre noe drastiskt for å da penetrere denne muren. Han nevner (ødelegge noen bygninger, drepe noen landsforædere). (Han bruker 11 september som et eksempel, der han sier "muslimene viste oss". Amerikanerne har alltid visst oss at de er immun). Han sier da at den eneste måten å knuse media's sterke mur, er ved hjelp av drastiske metoder som til idag vises å være den eneste løsningen- ifølge Breivik. Hensikten med et slikt angrep er ikke den førstkommende effekten, men ettereffekten. Her kan du tenke 2 ting, enten er det slik at media faktisk kjører over alle som tar opp tabutemaer som innvandring/islam osv eller så er bare Breivik en fordomsfull psykopat.

 

For det tredje feilinformerer media befolkningen, selv om budskapet hans er tydelig. De peker på holdninger, holdninger jeg har. Nå snur de hele saken og legger skylda på de som har holdninger imot multikulturalisme og "Islamofobi". Jeg kan ikke offentlig gå ut å si at jeg er det, spesielt ikke si at jeg er imot Islam.

 

Folk undervurderer media. Jeg annser media som den fjerde makten i "maktfordelingsprinsippet" som hovedsaklig består av 3 makter (en utøvende makt, en lovgivende makt og en dømmende makt), og media som flyr hit og dit er faktisk større enn disse maktene, siden de gir direkte innflytelse på folket.

 

Så, hva skjer videre? Breivik peker på media, mens media peker på Islamofober. Det som blir å skje om dette fortsetter er at noen som er et stykke ute på høyrevingen blir frustert av dette. Og noe slikt skjer igjen. Poenget mitt er at slike omgivelser som media lager nå, er ting som faktisk skaper slike monster.

 

Mens nå snur de hans argument å få han til å virke som en idiot. Og at alle meningene hans er dumme. At alle som har samme meninger som han støtter han. Jeg støtter han faen ikke! Det er MINE meninger som jeg har basert på erfaringer og tilgjengelig informasjon jeg har lest.

 

Målet til ABB er å få folk til å realisere at dette ikke er noe fritt åpent demokrati- og at media/politikere/skole har skyld i dette. Ingen vil være enig, eller få folk til å tenke slik. For da "støtter du han". Mens det media gjør nå er å skape en større forskjell som de faktisk påstår at de kjemper imot.. Ironisk? :)

 

Kom gjerne med argumenter mot mine påstander og tro om hva som skjer.

 

Hilsen en gjennomsnittlig fornuftig person.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...